
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2022 Yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu Basın Toplantısı'nda konuştu. Erbaş, 2022 yılı vekâlet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 2 bin 250 lira, yurt dışında 1800 lira olarak belirlendiğini duyurdu.
"Mazlumların Yüzlerini Güldürmek İstiyoruz"
Erbaş, törende yaptığı konuşmada "Türkiye'de 81 il 922 ilçede, yurt dışında Afrika'dan Orta Asya'ya, Balkanlardan Kafkasya'ya, Uzak Doğu'dan Latin Amerika'ya kadar uzanan tüm gönül coğrafyamızdaki 80 ülke 354 bölgede mazlum ve muhtaç kardeşlerimize milletimizin yardım elini ulaştırmayı planlıyoruz. Daha fazla mazlum kardeşimizin yüzlerini güldürmek, bayram sevinçlerine ortak olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Nerelerden Bağış Yapılabilecek?
Yapılan duyuruya göre kurban bağışları, bagis.tdv.org adresinden, mobil bağış uygulamasından, Banka/PTT şubelerinden ve Müftülüklerden yapabilecek. Bağışlar için son tarih ise 9 Temmuz olarak belirlendi. Haber Bülteni
Aksaray barosu genel kurulu yapıldı: Avukatlar yarın sandık başına gidiyor
Aksaray’da Toplu taşımaya zam! İşte yeni biniş ücretleri
Başkan Koçaş: Biz şovcu değiliz, bu şehri seviyoruz
“Lider Çocuk” Tarım Kampı Sona Erdi
Aksaray'da 60 binden fazla ürün denetimden geçti
Sultanhanı'nda Din Görevlileri Haftası ziyareti
Sultanhanı’nda şeker pancarı hasadı incelendi

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.