
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Aksaray’da il yönetimi, aylık değerlendirme toplantısını düzenledi. Vali Murat Duru başkanlığında düzenlenen toplantıya vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları katılırken, kamu kurumlarının yürüttüğü hizmetler detaylıca değerlendirildi.

Devam eden çalışmalar masada
Toplantıda kent çapındaki çalışmaların son durumu konuşuldu. Kaymakamlar, ilçelerdeki çalışmalar hakkında bilgi verirken, ilerleyen süreçte planlanan çalışmalar da toplantı da ele alındı.
Kurumlar arası koordinasyon konuşuldu
Toplantıda çalışmalar ve projeler ele alınırken, bir diğer konu da iş birliği oldu. Vali Murat Duru, katıldığı birçok programda iş birliğinin önemine dikkat çekiyor. Ana hedefin her zaman vatandaşın kaliteli hizmete ulaşmasını sağlamak olduğunu belirten Duru, bu noktada kurumların da koordineli hareket etmesinin önem taşıdığını vurguluyor. İşte söz konusu son toplantıda da koordinasyon konusu ele alındı. Kaliteli kamu hizmeti için neler yapılabileceği konuşulurken, kurumlar arası iş birliğini kuvvetlendirecek fikirler paylaşıldı.
Haber: Aynur Altunışık
Aksaray’da taşkına karşı kurumlar el ele
Ülkü Ocakları Aksaray’da Ülkü-Şuur semineri
Aksaray’daki toplu ulaşım esnafının sesi Ankara’da
Tarih’e restorasyon eli
Türk Eğitim-Sen Aksaray Şubesi Antalya’da
Aksaray dahil 34 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu
ASÜ’de kurumsal akreditasyon hazırlıkları sürüyor

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.