
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Teknik Direktör Mustafa Sarıgül gözetiminde gerçekleşen antrenman, yapılan ısınma ve kuvvet çalışması ile başladı. Sahada gruplar halinde oynanan ve pas oyunu ile devam eden idman, hücum varyasyonları ile sürdü. Futbolcular, çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Siyah beyazlılar, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.
TFF 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadele veren temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, 22. haftada Bergama Belediyespor’a konuk olmuştu. Ev sahibi ekip Bergama Belediyespor’u seyircisi önünde 0-2 skorla mağlup eden siyah beyazlılar 3 puanla deplasmandan dönerken, aldığı galibiyet sonrası 46 puanla grubunda averaj farkıyla ikinci sırada yer alıyor.
Evinde oynanacağı Çankayaspor FK maçı öncesi siyah beyazlı temsilcimizde Mustafa Kayabaşı, Sefa Aksoy ve Tunahan Dikişçi sarı kart sınırında bulunuyorlar. Çankayaspor ile oynanacak mücadelede 3 isim sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Niğde Anadolu FK maçında forma giyemeyecekler. Haber: Sedef Nazlı
İlk yarıda 10 kişi kaldık (1-1)
Aksaray Amatör U-19 Ligi’nde heyecan başlıyor
Ortaköy Spor’dan 50. yılda önemli transfer
Önder’li Çocukların İstanbul Keyfi
Ortaköy Spor’dan peş peşe iki transfer
Aksaray’da spor tesisleri mercek altında

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.