
Google’a ekleyin, gündemi kaçırmayın
Tercih ettiğiniz kaynaklara ekleyin, haberlerimizi daha sık görün.Kış şartları nedeniyle yılın ortalama 3 – 4 ayını ‘paydos’ şeklinde geçiren inşaat sektörü için bu aylar artık farklı geçiyor. Aksaray’da kış bu yıl yağışsız ve ılık geçince inşaat sektörü neredeyse hiç duraklama yaşanmadı. Şehrin farklı noktalarında yeni inşaatlar başladığı gibi, devam eden inşaatlarında yükselişi sürüyor. İnşaatlar kış nedeniyle paydos etmeyince işçiler ve ustalarda boş kalmadı.
Önceki yılların aynı dönemlerinde etkili kar yağışı ve soğuk nedeniyle sezonu kapatan inşaatçılar, bu yıl halen çalışıyorlar. Kar ve soğuk gelene kadar çalışmaya devam edeceklerini söyleyen inşaatçılar, normal sezon açılışına da az kaldığını dile getiriyorlar. İnşaat çalışanları önceki yıllarda bu aylarda kar ve soğuğun hakim olduğu Aksaray’da hiç çalışmadıklarını, ancak son yıllarda iklim şartlarının değişmesinden dolayı çalışarak geçirdiklerini ilettiler.
Sadece yağışlı günlerde çalışmadıklarını, onun dışında hemen her gün iş olduğunu dile getiren işçiler, “Geçen yıl bu zamanlar hava şartları bozuk olduğundan dolayı yatıyorduk. Bu yıl hava çok iyi gidiyor. Bizde sezonu hiç kapatman çalışa biliriz” dediler. Haber: Ziya Koçak
ASÜ’de 48 projeye onay
Otoparktaki araç alevler içinde kaldı
Hasan Demir, Ziraat Odası seçimlerinde aday
Dolar 14 Lirayı Aştı
Aksaray barosu genel kurulu yapıldı: Avukatlar yarın sandık başına gidiyor
Başkan Koçaş: Biz şovcu değiliz, bu şehri seviyoruz

Yorumlar (0)
Görüşünüzü paylaşarak sohbeti başlatan ilk kişi olun.