Yürüyen Adamlar, Bu Sefer Adalet İçin Müge Anlı’ya Yürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TikTok'ta "Yürüyen Adam" olarak bilinen Neşet Turan'ın Aksaray'da kazaya kurban giderek hayatını kaybetmesinin ardından kardeşi Ahmet Turan ve arkadaşı, adalet için İstanbul’a yürüyüş başlattı. 

TikTok’ta “Yürüyen Adam” adlı sosyal medya hesabıyla İstanbul’a yürüyüş başlatan Neşet Turan, Ahmet Turan ve Ercan İmyan, Aksaray’da yolculuklarını yarıda kesmek zorunda kalmıştı. Akşam saatlerinde yolculuklarına devam ettikleri sırada Bayram Ç. isimli bir sürücü, Neşet Turan’a çarparak kaçmış ve ağır yaralanan Turan, çarpmanın etkisiyle hayatını yitirmişti.

Yaşanan olayın ardından Turan’ın kardeşi Ahmet Turan ve arkadaşı, yeniden yola koyuldu. Kayseri’den yola çıkan Ahmet Turan ve arkadaşı, adalet için İstanbul’a yürüyüş yaparak, kaza hakkında duydukları şüphenin kaldırılması için Müge Anlı’ya başvurmayı düşünüyor. 

“Bu Aracı Tutması İçin Genç Birisi Lazım”

Neşet Turan’ın kardeşi Ahmet Turan, “Baş sağlığı gelmediği için adaletsizlik olduğunu düşündük bu olayla ilgili. Abimin tamamlamak istediği hedefi Hasan abimle biz üstlenerek biz yapmak istedik. Kardeşi olarak kendime borç hissettim bunu. Kazada aydınlatılması gerekenler var. Araç sürücüsü önündeki tırı sağ şeritten sollamaya çalışıyor. Bu esnada o şeride girdiği zaman nasıl oluyor da benim tahminimce 100-120 ile giden araç oradan kurtuluyor? Bu aracı tutması için genç birisi lazım. Yaşlı biri kurtaramaz diye düşünüyorum, o adam olmadığını düşünüyorum sürücünün. Tavuk körlüğü var diye duydum sürücünün” ifadelerini kullandı.

“Abime Vurmadan Önce Ne Kornaya Bastı Ne Selektör Yaptı”

Yolculuğu sürdüreceklerini ifade eden Turan, “Aksaray'da kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz. Abime vurmadan önce ne kornaya bastı ne selektör yaptı. Bu kişi o kişi mi araştırılmasını istiyoruz. Hukuki süreç başlattık, avukata vekalet verdik. Abime çarpan kişinin bizi arayarak helallik istemesini isterim. Kaza olabilir olabilecek bir şey gerçekten kazaysa. Sosyal medyada canlı yayın açarak adalet için yürüyüşümüzü göstermeye çalışacağız” dedi.

“Müge Anlı’ya Başvurmayı Düşünüyoruz”

Ahmet Turan’ın yol arkadaşı da olayın aydınlatılmasını talep ettiklerini belirterek, “Bunların araştırılmasını istiyoruz. 65-70 yaşındaki bir insanın o kazayı kurtarması mucize. Tahminen bu yürüyüş 20-25 gün sürecek hava şartları el verirse. Müge Anlı'ya da başvurmayı düşünüyoruz. Hem adalet için hem konuyu oraya taşımak için. Kaldığımız yerden İstanbul'a devam edeceğiz” sözlerini kullandı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Bu Tesiste Her Türlü Atık Kaynağa Dönüştürülüyor”Önceki Haber

“Bu Tesiste Her Türlü Atık Kaynağa Dönüş...

Galatasaray’ın Şampiyonluğu Aksaraylı Taraftarı Sokağa DöktüSonraki Haber

Galatasaray’ın Şampiyonluğu Aksaraylı Ta...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar