Yunus Emre OSB Tahsisleri Başladı: Yatırımcılarımız Ellerini Hızlı Tutmalı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yunus Emre OSB Tahsisleri Başladı: Yatırımcılarımız Ellerini Hızlı Tutmalı
Aksaray’ın en büyük ilçesi olan Ortaköy’de kurulumu tamamlanan Yunus Emre Organize Sanayi Bölgesinde arsa tahsisleri başladı

Aksaray TSO Başkanı Ahmet Koçaş, "Aksaray yatırımcılar için bulunmaz bir sanayi kentidir. Bu yüzden arsa tahsislerinin dolmadan yatırımcılarımızın ellerini hızlı tutmalarını diliyoruz" dedi.

 

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray'ın sanayisini hızlandıracak Ortaköy Yunus Emre Organize Sanayi Bölgesinin mevcut potansiyel konumuyla cazibe merkezi haline geldiğini ifade ederek, yatırımcıların hizmetine sunulduğunu söyledi.

 

"Yunus Emre OSB Yerli ve Yabancı Birçok Yatırımcının Dikkatini Çekmeye Başlamıştır" 

Başkan Koçaş, yaptığı açıklamada,  "54 sanayi parseli, 17 sosyal tesis ile 810 dekar alana inşa edilecek Yunus Emre Organize Sanayi Bölgesi kurulum işlemlerimin tamamlanması ve yatırımcılarımıza tahsislerin başlaması ile birlikte yerli ve yabancı birçok yatırımcının dikkatini çekmeye başlamıştır" ifadelerini kullandı.

 

"Birkaç Yıl İçerisinde Yatırım Alanları Maksimum Seviyeye Çıkacak" 

"Ortaköy’ümüzün coğrafi olarak konumu ve otobana olan yakınlığını da dikkate alan yatırımcılar ilçemizi ziyaret etmekte ve yatırım noktasında fizibilite çalışmalarını tamamlamaktadır" diyen Koçaş, "Bugün bir şehirde ilk adımdan son adıma kadar bir Organize Sanayi Bölgesi kurulumu minimum 3-5 yıl arasında tamamlanırken, Aksaray bu anlamda rekor kırarak çok kısa sürede yatırım tahsislerini başlatmıştır. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Ortaköy’ümüz başta olmak üzere diğer ilçelerimizdeki Organize Sanayi Bölgelerimizdeki yatırım alanları maksimum seviyeye çıkacak ve doluluk oranlarını tamamlayarak ilave alanlar açılmak istenecektir" dedi.

 

"Aksaray Yatırımcılar İçin Bulunmaz Bir Sanayi Kentidir" 

Doğal afetler karşısında yabancı yatırımcıların risksiz iller arayışına girdiğini söyleyen Koçak, "Bu iller arasında ilk sıralara Aksaray’ı koymuşlardır. Aksaray yatırımcılar için bulunmaz bir sanayi kentidir. Bu yüzden arsa tahsislerinin dolmadan yatırımcılarımızın ellerini hızlı tutmalarını ve Ortaköy Yunus Emre Organize Sanayi Bölgesine başvurmalarını diliyor, yer tahsisinde bulunan ve doğru karar veren yatırımcılarımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, bol kazançlar diliyorum" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cep Telefonu Aksesuarı ÖnemliÖnceki Haber

Cep Telefonu Aksesuarı Önemli

Siyah Beyazlılardan Orta Sahaya Fatih Somuncu Hamlesi!Sonraki Haber

Siyah Beyazlılardan Orta Sahaya Fatih So...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar