“Yarınlara İnanın, Bağımsız Ve Güçlü Türkiye’ye İnanın”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Yarınlara İnanın, Bağımsız Ve Güçlü Türkiye’ye İnanın”
Aksaray Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur’un katılımıyla gerçekleştirildi.

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Aksaray Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katılım sağladı. Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Belgin Uygur, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“Yarınlara İnanın, Bağımsız ve Güçlü Türkiye’ye İnanın” 

Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Uygur, açıklamalarda bulunarak, "Dostun evi gönüllerdir" şiarıyla çıktığımız bu yolda, Aksaray’a gönüller kazanmaya geldik. AK Parti Aksaray Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantımızı değerli teşkilat mensuplarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yarınlara inanın, bağımsız ve güçlü Türkiye’ye inanın" dedi.

Gerçekleştirilen toplantıda AK Parti'nin gelecekteki hedefleri ve çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

“AK Davamızın, Aksaray İlimize Koyduğu Eserleri ve Faaliyetlerimizi İstişare Ettik”

Toplantıyı büyük bir heyecanla yaptıklarını söyleyen AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Beraber büyük bir coşku ile gerçekleştirdiğimiz toplantımızda, birliğimizi, beraberliğimizi ve heyecanımızı tazeledik. Gayret ve samimiyetlerinden dolayı tüm kademelerde görev alan dava ve yol arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Partimiz ve AK Davamızın, Aksaray İlimize de ortaya koyduğu eserleri ve gelecekte yapacağımız faaliyetlerimizi istişare ettik” ifadelerini kullandı.

Toplantıya İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İGM Başkanı  Latif Ağır, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, İlçe Başkanları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Disiplin ve Demokrasi Hakem Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Başkanları ve partililer katılım gösterdi.  Haber: Yakup Türk


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dilencilerin Üzerinden Çıkan Paralar Dudak Uçuklattı!Önceki Haber

Dilencilerin Üzerinden Çıkan Paralar Dud...

Aksaray Barosu’ndan, Başsavcı Köse’ye ZiyaretSonraki Haber

Aksaray Barosu’ndan, Başsavcı Köse’ye Zi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar