“Vista Prime Aksaray’ımızda Birçok Alanda İlklerin Projesidir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’ın inşaat şirketi “Vista Prime” projesinin tanıtımı gerçekleştirildi. 

 Aksaray'da İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır’ın inşaat şirketi "Vista Prime" projesinin tanıtımı, büyük bir açılışla gerçekleştirildi. Projenin önde gelen isimleri, Milletvekili Turan Yaldır, Tuval Yapı ortağı Ali Dede Öztürk, ve Wyndham Otelleri Türkiye Geliştirme Direktörü Özlem Şahin, projenin detaylarını ve Aksaray’a katacağı değeri anlattı.

“Her Başarı Bir Hayalle Başlar”

Tucal Yapı ortağı Ali Dede Öztürk, Aksaray'da doğup büyüyen biri olarak, şehrine değer katma misyonuyla yola çıktığını belirterek, “Memur bir babanın, ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğu olarak Aksaray’da doğdum. Doğduğum şehre 2010 yılından itibaren gayrimenkul sektöründe yaptığım projelerimiz ile Aksaray’ımıza yeni bir vizyon katarak kısa zamanda birçok marka ve projeyi hayata geçirme fırsatına sahip olduk. Her başarı bir hayalle başlar, bu hayalleri gerçekleştirmek için cesur ve kararlı adımlar gerekir. Kimsenin ‘yapamazsın, başaramazsın’ dediği yerde umudumuzu kaybetmediğimiz anda tam da hayallerinize kavuşma eşiğine gelmiş olabilirsiniz. Ne mutlu ki bana, hayalini kurduğum projelerde şimdi yüzlerce aile huzur ve konfor içerisinde yaşamlarını sürdürüyor” dedi.

“Vista Prime Aksaray’ımızda Birçok Alanda İlklerin Projesidir”

Aksaray’a değer katmaya devam ettiklerini ifade eden Öztürk, “Aksaray’da saygıdeğer müşterilerimizin bizlere olan güveni en büyük destekçim oldu. Sonrasında Aksaraylı esnaflarımızdan iş ortaklarımıza, mühendislerimizden mimarlarımıza, kalıpçılarımızdan boyacılarımıza, tüm emekçi kardeşlerimizin desteklerini her zaman arkamda hissettim. Sizlerin huzurunda onlara teşekkür ediyor, hepsinden Allah razı olsun diyorum. Bugün hepimizin gururu Milletvekilimiz Turan Yaldır ile birlikte ortak hayalimizi gerçekleştirmek için yola çıkmanın gurur ve mutluluğunu sizlerle paylaşıyorum. Bu hayalimizin adı arkamda yükselmekte olan Vista Prime projesidir.

‘Vista Prime’ Aksaray’ımızda birçok alanda ilklerin projesidir; İlk karma yaşam ve açık hava alışveriş merkezi, ilk uluslararası markalı otel, 600'ün üzerinde iş yeriyle ilk ticari kompleks, ilk rezidans konseptli konut alanı gibi birçok ilk ile Aksaray’ımıza yeni bir soluk katacak bir vizyon projesidir. İnanıyorum ki yakın bir gelecekte şehrin kalbi tam da burada atacak, şehrin yeni merkezi şu an yükselen Vista Prime olacak. Yatırımcılarına şimdiden kazandırmaya başlayan Vista Prime, 2026 yılında tamamlanıp Aksaray’ımızın hizmetine açıldığında daha fazla kazandırmaya devam edecek yaşayan bir proje olacaktır” dedi.

“Wyndham Otelleri Aksaray’da olacak”

Wyndham Otelleri Türkiye Geliştirme Direktörü Özlem Şahin, Vista Prime projesi kapsamında yer alacak olan "Ramada Plaza by Wyndham Aksaray" oteli hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, “Wyndham Otelleri, Amerika merkezli bir uluslararası otel zinciridir. Dünyada ve Türkiye'de lider konumda, şu anda 121 otelimizle faaliyet göstermekteyiz, 46 şehrimizde varız. İnşallah 47. şehrimiz olarak Aksaray'da bir şekilde var olacağız, bunun için bekliyor olacağız. Değerli yatırımcılarımız sayın Turan Yaldır ve Ali Dede Öztürk'le tanışmamız bundan bir sene öncesine dayanıyor. Bir sene önce buraya ilk geldiğimde projeyi ilk gördüğümde ve gönülden inandığım gerçekten projeyi çok başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Bugün geldiğimiz noktada evet doğru hissetmişim ve iyi ki de bu projede yer almışız diye düşünüyorum. ‘Ramada Plaza by Wyndham Aksaray’ otelleri bünyesinde faaliyet gösterecek uluslararası bir otel zinciri olacaktır” dedi.

 “Aksaray’ın Geleceğine Yatırım Yapıyoruz”

 İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, inşaat alanında uzun yıllardır bulunduğunu ifade ederek, “Yaklaşık 40 yıldır Aksaray’da inşaat sektöründe ticari faaliyet yürüten bir geçmişimiz var. Bugün, 40 yılın neticesinde gerçekten en çok heyecan duyduğumuz, bizleri çok mutlu eden bir projeye imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu projeyi Tuval Yapı İnşaat çatısı altında Yaldır İnşaat ve AST Yapı ortaklığında hayata geçiriyoruz ve her aşamasında gerçekten büyük bir vizyonu temsil ettiğine inanıyorum bu projenin. Sadece arsa sahiplerine, müteahhitlere veya çalışanlara katma değer sağlamayacağını, aynı zamanda ülkemize, Aksaray’ımıza, Aksaraylı hemşehrilerimize ve gelecek nesillere çok büyük faydalar sağlayacağına inandığım bir projeye imza atmanın haklı gururunu yaşadığımı yeniden belirtmek istiyorum. Projemiz yaklaşık 20 aylık plan-proje-sözleşme ve fizibilite süreci geçirdi. 20 ayın neticesinde temel atma sürecine geldik. Normal şartlarda, önceki yaptığımız projelerde veya Aksaray özelindeki herhangi bir projede, 5-6 ay gibi bir sürenin neticesinde temel aşamasına gelirken biz bu projede yaklaşık 20 ay gibi bir süre fizibilite çalışması, proje çalışması yaptık” açıklamasında bulundu.

“Biz Böylesine Bir Krizde Vergi Ödemeye Talip Olduk”

A Tasarım mimarlık ofisiyle çalışarak başarıya ulaştıklarını söyleyen Milletvekili Yaldır, “Ali Osman Bey, Harun Bey ve ekiplerine de teşekkür etmek istiyorum. Bizlere çok şey kazandırdılar. 20 aylık süre içerisinde geldiğimiz noktada, siz de yapılan reklam kampanyaları ve tanıtımlarıyla, projeyi tamamladıktan sonra nasıl bir vizyonun Aksaray'a kazandırıldığını göreceksiniz. Diğer mimarlık ve mühendislik ofislerimize de özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bizim Tuval Yapı bünyesinde çalışan, öncelikle mimar ve mühendis arkadaşlarımıza, muhasebesinden şoförlerine ve devamında bu projeye sahada en büyük alın teri döken taşeron firmamıza yeniden teşekkür etmek istiyorum. Yaklaşık 6 aydır satış sürecimiz devam ediyor. Bizlere inanan, güvenen Aksaraylı hemşehrilerimize, yatırımcılarımıza, müşterilerimize teşekkür etmek istiyorum. Ortada hiçbir şey yokken kağıt parçasından projeye yatırım yaptılar, ödeme yaptılar. Gerçekten bu da bizim adımıza gurur verici bir hadise diyebilirim; kendilerine de bu bağlamda teşekkür ediyorum. Türkiye olarak çok büyük bir ekonomik kriz yaşıyoruz. Vatandaşlarımızla, milletimizle, devletimizle, kamu kurumlarımızla büyük bir kriz yaşıyoruz. Biz Tuval Yapı olarak böylesine kriz yaşadığımız bir süreçte istihdama talip olduk, vergi ödemeye talip olduk, işçi çalıştırmaya, emekçi çalıştırmaya talip olduk, katma değer üretmeye, eser üretmeye talip olduk; bu noktada gerçekten işimiz kolay da değil. Ustalık eserimizi Cenab-ı Allah bizlere nasip ederse 2026 yılı itibari ile hayata geçireceğiz. Aksaray’ımıza yeniden hayırlı olsun diyorum. Gerçekten büyük bir özveri, gayret ve çaba ile proje üzerinde çalışıyor. Biz iyi bir ekibiz, iyi bir kadro kurduk, iyi bir proje yapıyoruz” sözlerini kullandı. Vekil Yaldır’ın konuşmasının ardından dualar edildi ve kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi. Haber: Kemal Onur Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dinçer; “Takımızın Her Zaman Yanındayız”Önceki Haber

Başkan Dinçer; “Takımızın Her Zaman Yanı...

“Aksaray Üniversitesi 1 Milyon 800 Bin Metrekarelik Araziyi Neden Dışarıda Bırakıyor?”Sonraki Haber

“Aksaray Üniversitesi 1 Milyon 800 Bin M...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar