Vali Kumbuzoğlu'ndan Şehit Kızı Minik Sümeyye'ye Sürpriz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kumbuzoğlu'ndan Şehit Kızı Minik Sümeyye'ye Sürpriz
2016'da Diyarbakır Hani'de şehit düşen Uzman Çavuş Polat Özbek'in ilkokula başlayan kızını, ilk gün Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu makam aracıyla okula bıraktı.

2016 yılında Diyarbakır Hani’de bölücü örgüt mensuplarının döşediği mayının patlaması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Polat Özbek’in ilkokul çağına gelen kızını Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu unutmadı. Vali Kumbuzoğlu, ilk kez okul heyecanı yaşayan minik Sümeyye'yi makam aracıyla okula götürdü. Sümeyye ise Kumbuzoğlu'na sarılarak teşekkürlerini sundu.

 

Vali Kumbuzoğlu'ndan Minik Sümeyye'ye Sürpriz 

Babasının şehit düştüğü dönemde yalnızca 2 aylık olan Sümeyye, büyüyüp okul çağına geldi. Minik şehit kızına ilk okul gününde Vali Kumbuzoğlu'ndan bir sürpriz geldi. 

Vali Kumbuzoğlu, Şehit Özbek'in eşi Zeynep ve kızı Sümeyye'nin evine ziyarette bulunarak bir süre sohbet ederken, daha sonra Sümeyye'yi de alarak makam aracına bindirip Hacı Mustafa Demir İlkokulu’na götürdü. 

Elini bırakmayan minik Sümeyye’yi arkadaşları ve öğretmeni ile buluşturan Vali Kumbuzoğlu, çeşitli hediyeler verdiği öğrencilere yeni eğitim döneminde başarılar dilerken, minik Sümeyye ile her zaman görüşeceklerini söyledi.

 

"Tüm Şehitlerimizin Emanetlerini Başımızın Üzerinde Taşıyacağız" 

Şehitlerin çocuk ve ailelerin her zaman destekçisi olacaklarını belirten Vali Kumbuzoğlu yaptığı açıklamada, "Şehidimizin emaneti güzel yavrumuzu eğitim öğretim hayatına başladığı ilk günde yalnız bırakmak istemedik. Minik kızımız babasını hiç görmedi. Fotoğraflarından tanıştılar. Devletimizi ve milletimizin her bir ferdi onu kendi evladı olarak bağrına basıyor. Biz de onu ve tüm şehitlerimizin emanetlerini başımızın üzerinde taşıyacağız. Sümeyye ve tüm şehit çocuklarımıza eğitim ve öğretim döneminde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Firari Şahıs Jandarmanın Devriyesine TakıldıÖnceki Haber

Firari Şahıs Jandarmanın Devriyesine Tak...

Valilikten Yaralı Pelikan AçıklamasıSonraki Haber

Valilikten Yaralı Pelikan Açıklaması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar