Ünlü Rapçi, Sultanhanı Ve Eskil'de Klip Çekti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünlü Rapçi, Sultanhanı Ve Eskil'de Klip Çekti
Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’un yeni klibi, Aksaray Sultanhanı Kervansarayı'nda ve Eskil Tuz Gölü civarında çekildi. Çekilen klipteki görüntüler görsel şölen yaşatırken, milyonlara ulaştı.

 Her sene milyonlarca turistin ziyaret ettiği Aksaray Sultanhanı'nda bulunan kervansaray birçok sinema yapımcısı ve yönetmenlerin de ilgi odağı. Bugüne kadar birçok diziye konu olan Sultanhanı Kervansarayı, son yıllarda gençlerin beğenerek dinlediği milyonlarca takipçisi olan ünlü rap sanatçıları Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’un son klibine de ev sahipliği yaptı. 

Yarem Klibi Gözlere Şenlik Yaşattı

Ünlü rapçiler son çıkan kliplerini Sultanhanı ilçesinde bulunan kervansarayda ve Eskil Tuz Gölü bölgesinde çekerek sevenleriyle buluşturdu. Sultanhanı İlçe Belediye Başkanı Fahri Solak'ın girişimleri ile birçok ünlü dizi, sinema oyuncusu ve yönetmenlerinin ilgi odağı olan Sultanhanı Kervansarayı'nda ünlü rapçilerin çekimleri bir hafta sürerken, “Yarem” klibinde ortaya çıkan görüntüler gözlere şenlik yaşattı. Sultanhanı’nın gündüz ve gece görselleriyle muhteşem Tuz Gölü’nün görüntüleri, sanatçıların ezgileriyle adeta görsel bir şova dönüştü. 

“Bütün Sanatçılarımızı ve Yönetmenlerimizi Kervansarayımıza Davet Ediyoruz”

Sosyal medya platformlarında yayına giren klip, milyonlarca müzik severe ulaştı. Aksaray turizmine büyük katkı sunan Sultanhanı Kervansarayı’nın sanatçı ve yönetmenlerin radarında olduğunu belirten Belediye Başkanı Solak, “Kervansarayımız çok sevilen Büyük Selçuklu dizisi başta olmak üzere birçok yerli yabancı diziye ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yönetmenlerin ve yapımcıların sürekli listesinde olan Sultanhanı Kervansarayı'mızda önümüzdeki günlerde önemli projeler olacak. Aksaray'ın turizmine ve tanıtımına bu şekilde katkıda bulunduğumuz için çok mutluyuz. Bütün sanatçılarımız ve yönetmenlerimizi Sultanhanı Kervansarayı’na davet ediyoruz” açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Deprem Gerçeğini Değiştiremeyiz Ama Onunla Yaşamayı Öğrenebiliriz”Önceki Haber

“Deprem Gerçeğini Değiştiremeyiz Ama Onu...

Türkiye Kupası'nda Rakip NiğdeSonraki Haber

Türkiye Kupası'nda Rakip Niğde

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar