Ulu Camii’de Şehitler İçin Dua Edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ulu Camii’de Şehitler İçin Dua Edildi
Aksaray’da Ulu Camii’de 15 Temmuz Şehitleri için dua edildi. Yapılan dua programının ardından vatandaşlara lokma dağıtıldı.

 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü anma etkinlikleri kapsamında Ulu Camii’de şehitler için Mevlid-i Şerif okunarak, Hatim-i Şerif dualarında bulunuldu.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun katılımıyla birlikte cemaat ile şehitler için dua edildi. Vatan savunmasında göğsünü siper ederek hayatını kaybedenlere rahmet dilenirken, 15 Temmuz’un anısına şehitler anıldı.

“Gençlerimize Çalışmayı Üretmeyi ve Başarılı Olmayı Vurgulamaya Çalışıyoruz”

Öğle namazı sonrası çıkışında açıklama yapan Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “15 Temmuz’un sekizinci yıl dönümü bugün. Vatandaşlarımızla, törenler yapıyoruz. Sabah şehitliğimize çiçekler, karanfil bıraktık, dualarımızı yaptık ve şehit aileleriyle bir araya geldik. İşte bildiğiniz üzere mevlit okuttuk şehitlerimiz için, rahmetli olan gazilerimiz için. Yaptığımız programların ana amacı vatandaşla bütünleşmek. Gençlerimize çalışmayı üretmeyi ve başarılı olmayı vurgulamaya çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Her alanda ekonomik, siyasi, sosyal, savunma yani ülkemizin bütün dinamiklerinde güçlü olmayı vurgulamaya çalışıyoruz” dedi.

“Allah Bir Daha Ülkemize 15 Temmuzlar Yaşatmasın”

Şehitleri her zaman hatırlayacaklarını ve dua edeceklerini söyleyen Kumbuzoğlu, “Allah mekanlarını cennet etsin, rahmete kavuşan gazilerimize Allah rahmet etsin. Yaşayan gazilerimize hayırlı, uzun, güzel ömürler diliyoruz” açıklamasını yaptı. Herkesin bulunduğu alanda üretmesi ve çalışması gerektiğini söyleyen Kumbuzoğlu, “Cumhurbaşkanımız nasıl diyor, ‘Aşkla koşan yorulmaz’, işimizi severek yapacağız. Biz eğer iyi çalışırsak işimizi güzel yaparsak, vatandaşın hizmetkarı olabiliyorsak, vatandaşın dualarını almayı hak edebiliyorsak işte o zaman şehitlerimizin hakkını az da olsa ödemiş oluruz. Özet olarak Allah bir daha ülkemize 15 Temmuzlar yaşatmasın, Allah bir daha ülkemize bir İstiklal Marşı yazdırmasın, Allah ülkemize zeval vermesin. Vatan, millet, devlet sevgisini ruhlarımızdan hiç eksiltmesin” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmanın ardından vatandaşlara lokum dağıtıldı. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray Ve Tuz Gölü Büyük Tehditle Karşı KarşıyaÖnceki Haber

Aksaray Ve Tuz Gölü Büyük Tehditle Karşı...

Yalnız Yaşayan Yakınının Evine Gelince, Acı Gerçekle YüzleştiSonraki Haber

Yalnız Yaşayan Yakınının Evine Gelince,...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar