Tüm Şehir Türk Bayraklarıyla Donatılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tüm Şehir Türk Bayraklarıyla Donatılıyor
Aksaray Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yıldönümünde etkili ve coşkulu bir kutlama gerçekleştirilmesi için şehrin ana caddeleri başta olmak üzere birçok cadde ve sokakları bayraklarla süslemeye devam ediyor.

Cumhuriyetin 100. yılının kutlanmasına sayılı günler kala vatandaşların yoğun olduğu 15 Temmuz Milli İrade Meydanı ve Ebu Feyz Elçi Bey caddesinde Aksaray Belediyesi ekipleri, süslemelere başladı. Şehir baştan sona ay yıldızlı bayraklarla süslenmeye devam ederken, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaraylı vatandaşları da evlerini ve iş yerlerini bayraklarla süslemeye davet etti.

 

"Umut Ediyoruz ki 2. Yüzyılımız Çok Daha Büyük Kazanımlarla Dolu Olsun"

Cumhuriyetin yeni yüzyılını kutlamak için büyük heyecan yaşadıklarını söyleyen Başkan Dinçer, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yeni bir şevkle, yeni bir dinamizmle, yeni bir heyecanla başlıyoruz. Umut ediyoruz ki 2. Yüzyılımız çok daha büyük kazanımlarla dolu olsun. Ülkemizin bölgesel güç sahibi olması için tüm imkanlarımız cumhuriyetimizin yüzyılında tamamlandı. Yüzyıl önce harap edilmiş şehirlerimiz bugün dünyanın en prestijli mekanları haline geldi. Bu kazanımlarla Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı başlıyor" dedi.

 

"Türkiye Cumhuriyeti, İstiklal Mücadelemizi Zafere Ulaştıran Birlik ve Beraberlik Ruhunun Eseri"

Türk milletinin tarih yolculuğundaki var olma mücadelesinin Cumhuriyetin ilanı ile taçlandığını söyleyen Dinçer, "Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Partili Karatay: CHP'de Değişimi DestekliyorumÖnceki Haber

AK Partili Karatay: CHP'de Değişimi Dest...

Teknik Patron Yıldırım İle Deplasmanda Parola 3 PuanSonraki Haber

Teknik Patron Yıldırım İle Deplasmanda P...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar