Tüm Instagram Kullanıcılarını Çileden Çıkaracak Güncelleme Geliyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tüm Instagram Kullanıcılarını Çileden Çıkaracak Güncelleme Geliyor!
Dünya genelinde 12,8 milyar kullanıcısı bulunan sosyal medya platformları arasında ilk sıralardaki yerini koruyan Instagram, yeni getireceği güncelleme ile birlikte zorunlu 5 ila 10 saniyelik atlanamayan reklam verecek. 

 Instagram yakın zamanda “Ad Break” adlı yeni bir özelliği test etmeye başladı. Gelecek olan atlanamayan reklamlar ile birlikte, kullanıcılar artık Instagram'da vakit geçirirken reklamlar nedeniyle eski keyfi alamayacak. Gezinti sırasında reklam gösterimi gerçekleşecek ve gezinmeye devam edebilmek için bir reklamı en az 3-5 saniye görüntülemeleri gerekecek.

Geçilemeyen Reklamlar Çok Can Sıkacak

Sosyal ağ platformlarında çok sayıda kullanıcı, Instagram’ın atlanmasına izin verilmeyen reklamların testi edilmeye başlandığını söylüyor. Geçilemeyen reklamlar 3-5 saniye aralığında olacak. 

Akışlarında reklam görmeye başlayan kullanıcıların paylaştığı ekran görüntüsüne göre, reklamlar fotoğraflar veya hikayelere bakarken çıkacak ve Instagram’ı kullanmaya devam edebilmenin tek yolu reklamları izlemek olacak.  Instagram, insanların yeni reklam formatına nasıl tepki verdiğini anlamak için şu anda az sayıda kullanıcıyla testi sürdürüyor. Reklam Arası özelliğine ilişkin resmi bir açıklama gelmezken, bu uygulamanın tüm kullanıcılara ne zaman uygulanmaya başlayacağı ise merak ediliyor. 

"Instagram'ı Silme Vakti Geldi"

Instagram, böyle devam ederken YouTube’un izlediği yolu izleyecek gibi görünüyor. Önce reklam koyan YouTube, sonra bu reklamların süresini uzatmış ve ardından da reklam engelleyici uygulamaları engelleyerek Premium kullanmayan kullanıcılar için reklamı kaçınılmaz hale getirmişti. Şimdi yeni güncellemeyle birlikte Instagram kullanıcıları, “Instagram’ı silme vakti geldi, gelme ya, bir sen eksiktin, her yerde reklam” diyerek sitem etti. Yeni gelişmenin ardından akıllara, Instagram’ın reklam olmayan ücretli bir abonelik sistemi üzerinde çalışıp çalışmadığı da geldi. Haber: Kemal Onur Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kurban Satış Ve Kesim Yerleri Belli OlduÖnceki Haber

Kurban Satış Ve Kesim Yerleri Belli Oldu

Yeni İş Kuracaklara Müjde: Kosgeb’den 1,5 Milyon Lira DestekSonraki Haber

Yeni İş Kuracaklara Müjde: Kosgeb’den 1,...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar