TOBB GGK, Genç Girişimciler İçin Yol Gösterici Bir Etkinliğe İmza Attı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TOBB GGK, Genç Girişimciler İçin Yol Gösterici Bir Etkinliğe İmza Attı
TOBB Aksaray GGK, genç girişimcilere yol gösterecek bir etkinliğe imza atarak, “Her Ay Bir Söyleşi” programı kapsamında İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Salih Karlı etkinliğe katıldı.

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu’nun (GGK) ‘’Her Ay Bir Söyleşi’’ programı kapsamında gerçekleştirilen söyleşiye; İŞKUR Aksaray İl Müdürü Mahmut Akkuş ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aksaray İl Koordinatörü Salih Karlı konuk oldu. 

Programa Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aksaray Üniversitesi Öğrenci Toplulukları ve Lise girişimcilik Öğrenci Konseyleri de katılım gösterdi.

Genç Girişimcilere Tavsiyelerde Bulundular

Programa katılan konuşmacılar, genç girişimcilere yönelik sundukları destekler ve hizmetler hakkında detaylı bilgiler paylaşarak, iş dünyasına atılacak ilk adımlar konusunda yol gösterici tavsiyelerde bulundu.

İŞKUR’un istihdamı artırma, iş gücü piyasasını güçlendirme konusunda yaptığı çalışmalara değinen İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş, gençlerin kariyer planlaması ve istihdam olanaklarına ilişkin bilgi verdi. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Salih Karlı ise Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun sunduğu teşvik ve hibe programlarına dair bilgi verdi. 

ATSO’dan Destek Mesajı Geldi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş da programda yaptığı konuşmada, genç girişimcilerin ekonomiye kazandırılmasının önemine vurgu yaparak, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu tür etkinlikleri desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Aksaray Üniversitesi Öğrenci Toplulukları ve Lise Girişimcilik Öğrenci Konseyleri üyeleri, programın sonunda soru-cevap bölümüne katılarak, merak ettikleri konular hakkında konuşmacılardan detaylı bilgi aldı. Katılımcılar, bu tür söyleşilerin bilgi ve motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, gelecekte de bu tür etkinliklerin devam etmesini talep etti.

Programın sonunda, TOBB Aksaray İl Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Köse’nin doğum günü, pasta kesilerek kutlandı. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
35 Günlük Yaşam Mücadelesini KaybettiÖnceki Haber

35 Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Can Pazarı  Sonraki Haber

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Can Pazarı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar