Teknopark Alanında Çalışmalar Hızla Bitiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Teknopark Alanında Çalışmalar Hızla Bitiyor
Aksaray Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesinin (Aksaray Teknopark) resmi işlemlerinin yürütüleceği konteyner sitenin altyapı çalışmaları sürüyor.

2 ay önce başlayan dolgu imalat çalışmalarında sona gelinirken, bağlantı yollarının yapımına geçildi.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, konteyner sitenin kurulacağı alanda incelemelerde bulundu. Aksaray Teknoparkın mimari projesinin onay aşamasına geçtiğini, bu aşamanın ardından inşaatın başlayacağını dile getiren Arıbaş, inşaat tamamlanana kadar geçecek olan süreci konteyner site ile değerlendireceklerini ifade ederek, "Toplamda 16 konteynerimiz var. Bunların yerleşeceği alanın dolgu imalatı tamamlandı. Şimdi bağlantı yolları kuruluyor. Bu çalışma da önümüzdeki günlerde bitecek. Hemen sonrasında elektrik, doğalgaz, su ve internet gibi altyapı sistemleri bağlanacak. Çevre düzenlemesinin ardından da resmi işlemler başlayacak" dedi.

 

"Aksaray'ımız İçin El Birliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz"

Yapılan incelemeler sonrasında Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'e ziyarette bulunan Arıbaş, çalışmalara katkısı nedeniyle teşekkürlerini ifade ederek, "Valimiz Sayın Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanımız Sayın Evren Dinçer ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Hakan Kılınçkaya bu süreçte bizlere önemli destekler verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Aksaray’ımız için el birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Belediye Başkanı Dinçer de Aksaray Teknoparkın bir an evvel çalışmalara başlayabilmesi için ihtiyaç duyulan alanlarda katkı sunmayı sürdüreceklerini vurgularken, Arıbaş'ın ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sundu. Arıbaş’ın hem saha incelemesi hem de ziyareti esnasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Selim Çakmak, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Serpil Doğuş Gümüşsoy ve Aksaray Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Onur Can Türker hazır bulundu. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Takla Atan Araçtan Sapasağlam ÇıktılarÖnceki Haber

Takla Atan Araçtan Sapasağlam Çıktılar

Hamile Çoban Köpeğini Tüfekle KatlettilerSonraki Haber

Hamile Çoban Köpeğini Tüfekle Katlettile...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar