Teknoloji Ve Tasarım Harikası Son Model KİA'lar, Fuarın Gözdesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray otomotiv sektörünün lokomotif kuruluşu Akçay Kardeşler Kia, bu sene ilki düzenlenen Aksaray 1. Endüstri ve Sanayi Fuarı’nda 2024 model teknoloji ve tasarım harikası son model Kia araçlarla fuarın en gözde katılımcıları arasında yer aldı.

 Fuar ziyaretçilerinin en çok ilgi gösterdiği Akçay Kardeşler Kia showroomunda son model Kia araçlar, fuar sakinleri ile buluştu. Tanıtıma ilgi epey yüksek olurken, Aksaray Akçay Kardeşler Kia Yetkilisi Resul Akçay da gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını vurgulayarak, böyle bir fuarın Aksaraylılara hayırlı olmasını temenni etti.

“Kia EV9 Aracımız, Fuarın Gözde Aracı Oldu, Yoğun İlgi Görüyor”

Fuara özel 2024 son model Kia otomobillerle alandaki yerlerini aldıklarını söyleyen Akçay, “Fuarımıza özel Kia EV9 tamamı elektrikli tasarım ve teknoloji harikası VIP aracımızı Aksaraylılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun yanı sıra Kia Sportage EV6 araçlarımızı fuarımıza özel getirmiş bulunmaktayız. Kia EV9 aracımız, Aksaraylılarımıza kapısını açmasıyla birlikte fuarın gözde aracı oldu, yoğun ilgi görüyor” sözlerini kullandı.

“Aracımızın Tasarımız Tamamen Türkiye’de Yapıldı”

EV9’un Güney Kore’den çıktığını ancak tasarımının tamamen Türkiye’de yapıldığını söyleyen Resul Akçay, “Bu aracımız aynı zamanda milli gururumu. Bu da önemli bir gurur vesilesidir. Aracımız tamamen elektrikli, 6 kişilik VIP tarzında bir araçtır. 505 kilometrelik bir menzile sahip son sistem muhteşem bir teknoloji ve tasarım harikasıdır. Hepimizin yakından takip ettiği gibi artık geleceğin teknolojisi elektrikli araçlar üzerine yoğunlaşıyor. Showroomumuzda bulunan araçlarımızın tamamı da elektriklidir” dedi.

“Test Sürüşü Yapmak İsteyenleri Showroomumuza Davet Ediyoruz”

Aksaraylıları fuar alanına davet eden Resul Akçay, Kia’nın elektrikli araçlarının yakından görülmeye değer olduğunu belirterek, “Yine son model araçlarımızla test sürüşü yapmak isteyen Aksaraylı hemşehrilerimizi de Ankara yolu 5. kilometredeki Kia showroomumuza davet ediyoruz. Fuarımızın tüm katılımcılara bereketli hayırlı bir fuar olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İNOHOM, Fuara Damga Vurdu: “Yaşam Alanlarına Yenilik Getiriyoruz”Önceki Haber

İNOHOM, Fuara Damga Vurdu: “Yaşam Alanla...

KOM, 5 Tonluk Kaçakçılığı Önledi!Sonraki Haber

KOM, 5 Tonluk Kaçakçılığı Önledi!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar