Tarım Aletleri Ve Traktörleri Aksaraylılarla Buluşturacak Göktaş Plaza Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarım kenti Aksaray için büyük öneme sahip olan, son teknoloji, çeşitli ve donanımlı traktörleri ve tarım aletlerini Aksaraylılarla buluşturacak Göktaş Ziraat Makineleri New Holland  3S Plaza açıldı. 

Göktaş Ziraat Makineleri New Holınd 3S Plaza açılış töreni; saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken, akabinde Göktaş Ziraat Makineleri New Holland  Plaza ortaklarından Emre Göktaş açılış konuşması yaptı. 

“22 Yıldır Çiftçilere Hizmet Etmenin Gururunu Yaşamaktayız”

1975 yılında Ali Göktaş’ın öncülüğünde sektöre adım attıklarını ifade eden Emre Göktaş, “Bu adımla birlikte Aksaray’ın ilk traktör ticarethane unvanını almıştır. 15 yıllık sektör tecrübesiyle 1990 yılında Ali Göktaş ve Oğulları şirketini kurarak Türk traktör satış bayilikleriyle taçlandırmıştır. Aile büyüklerimizin öncülüğüyle şirketimiz yine sektörde bir ilke imza atarak 2001 yılında ülke ekonomisine katma değer istihdam sağlamak amacıyla satış sitemiz yedek parça hizmetlerini aynı çatı altında daha kaliteli ve hızlı bir şekilde Türkiye’nin ilk 3s plaza uygulamasının temelini atarak 22 yıldır çiftçilere hizmet etmenin gururunu yaşamaktayız” diye konuştu. 

“Markamız 17 Yıldır Türkiye’de Çiftçiler Tarafından En Çok Tercih Edilen Markadır”

Ardından Türk Traktör Şirket Lideri Metyu SeJorne konuşma yaparak, “Aksaray’da olmaktan mutluluk duyuyorum. Türk traktörleri olarak 70’inci yaşımızı kutluyoruz. Markamız 17 yıldır Türkiye’de çiftçiler tarafından en çok tercih edilen markadır. Markamızla çiftçilerimizin yanındayız. Çiftçilerin yanında olmak, için burada bulunmaktayız. Göktaş plazanın bölgedeki çiftçileri tek çatıda toplayıp, hizmetle karşılayacağız” dedi. 

“Bölgemizin İhtiyacını Giderecek Bir Firmadır”

Türk traktör firmasının Türkiye için ne anlam ifade ediyorsa Göktaş ailesinin markasının da Aksaray için aynı anlama tekabül ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer de, “Türk traktör firması ülkemizde ne anlam ifade ediyorsa Göktaş ailesi markası da Aksaray için de o anlamı ifade ediyor. Birçok sektörde, birçok alanda önemli yatırımlar yapan bir aile şirketi onların vesilesiyle böyle güzel bir yatırımı açıyoruz. Hayırlı olsun ve bölgemizin ihtiyacını giderecek bir firmadır” sözlerini kullandı.

“Aksaray’a Yakışır Bir Plaza Olmuş”

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ise, “Malum Aksaray’ımızda özellikle üçüncü kuşaktan bahsedildi. Üçüncü kuşağa geçen firma sayımız çok az. Ben Göktaş ailesini tebrik ediyorum. Aksaray’a yakışır bir plaza olmuş. Her alanda olduğu gibi Aksaray tarım alanında da çok güçlü iller arasında yer almaktadır” açıklamasında bulundu. 

Konuşmalar sonra dualar okunarak açılış kurdelesi kesildi ve açılışın ardından davetliler, incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Göktaş Ziraat Makineleri New Holınd Plaza açılış törenine Milletvekilleri Hüseyin Altınsoy, Turan Yaldır, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Türk Traktör Şirket Lideri Metyu SeJorne, Göktaş Ziraat Makineleri New Holınd Plaza ortağı Emre Göktaş, davetliler ve üreticiler katıldı.  

Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediyeden Minik Öğrencilere, Çevrecilik DersiÖnceki Haber

Belediyeden Minik Öğrencilere, Çevrecili...

Aksaray’da İnternet Üzerinden Dolandırıcılık Yapan Çete ÇökertildiSonraki Haber

Aksaray’da İnternet Üzerinden Dolandırıc...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar