Siyah Beyazlılar Gol Olup Yağdı Derincespor 1-5 Aksarayspor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siyah Beyazlılar Gol Olup Yağdı Derincespor 1-5 Aksarayspor
Motolux 68 Aksarayspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki ligin 4. maçında Belediye Derincespor karşısında taraftarına gol şöleni yaşatarak, deplasmandan 1-5'lik skorla galibiyetle ayrıldı.

 TFF 2. Lig 2024-2024 Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 4. haftasında Kocaeli temsilcisi Derince Belediyespor ile Derince Belediyespor Doğal Çim Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Teknik Direktör Şaban Yıldırım yönetimindeki siyah beyazlı temsilcimiz, deplasmandaki maçına; Ali Türkan, Ahmet Kağan, Ercan Yazıcı, Sezer Yıldırım, M. Onur Başyiğit, Ahmet Çakmak, Abdurrahman Canlı, Doğan Ateş, O. Ramazan Toprak, Alim Harlak ve İbrahim Yılmaz ilk 11’i ile sahaya çıktı. 

İlk Yarıda Aksarayspor 3’ledi

İlk yarıda harika bir oyun sergileyen siyah beyazlı ekip, 4. dakikada Ahmet Çakmak, 16. dakikada İbrahim Yılmaz ve 40. dakikada Abdurrahman Canlı’nın golüyle ilk yarıyı 0-3'lük skorla önde kapatarak soyunma odasına döndü. 

Temsilcimiz İkinci Yarıda da Ağları Havalandırmaya Devam Etti

İkinci yarıya büyük bir moralle başlayan Motolux 68 Aksarayspor, ikinci yarının ilk dakikalarında Derince Belediyespor baskısına karşı kendi hattına çekilerek sıkı bir savunma örneği sergiledi. Dakika 58’i gösterirken Onur Ramazan Toprak, sol kanattan ceza sahasına kadar topu ayağında tutarak, rakip kaleciyi çalımlayarak topu boş ağlara gönderdi ve durum 0-4 oldu. Ardından 65. dakikada topla buluşan Alim Harlak, ceza sahası dışından çektiği şutla ağları havalandırarak durumu 0-5'e getirdi. 

70. dakikada Derince Belediyespor, penaltı kazanarak Batuhan Altıntaş ile gol buldu ve durum 1-5 oldu. 80. dakikada bu kez Yasin Abdioğlu ile rakip kalede tehlike yaratılırken, Abdioğlu’nun çektiği şut direkten döndü. 

Son dakikalarda da karşılıklı ataklar gelişirken, oyunun normal süresine 3 dakika eklendi. Uzatmalarda da skor değişmezken, karşılaşma 1-5 tamamlandı ve siyah beyazlılar deplasmanda hanesine 3 puan eklemeyi başardı.

3 Galibiyet ve 1 Beraberlikle Yola Devam

Ligin 4. haftasında puanını 10’a yükselten Motolux 68 Aksarayspor, ligde 3 galibiyet ve 1 beraberlikle ikinci sıradaki yerini aldı. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Namağlup Takım Gol Olup Yağdı Derincespor 0-3 AksaraysporÖnceki Haber

Namağlup Takım Gol Olup Yağdı Derincespo...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar