Şehir Girişlerinde Gelişigüzel Dikilen Tabelalar Kaldırılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehir Girişlerinde Gelişigüzel Dikilen Tabelalar Kaldırılıyor
Aksaray’ın girişine gelişigüzel asılan tabelaların görüntü kirliliği oluşturmaması için zabıta ekipleri harekete geçerek, tabelaları kaldırmaya başladı. 

 Aksaray Belediyesi, şehir girişinde düzensiz ve gelişigüzel asılan tabelalar konusunda önemli bir düzenleme çalışması başlattı. Şehrin görsel estetiğini korumak ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla yürütülen çalışmada, zabıta ekipleri, şehir girişindeki tabelaları incelemeye alarak, düzenlemelere uymayanları kaldırma işlemlerine başladı. Şehir giriş yollarındaki çeşitli iş yerlerine ait reklam ve bilgilendirme tabelaları, düzenleme ve standartlara uygunluk açısından incelenirken, özellikle, düzensiz yerleştirilen ve görsel kirliliğe yol açan tabelalar tespit edilerek, şehir estetiği ve düzeni sağlanması amacıyla kaldırıldı.  

“Bu Tür Çalışmaların Devam Etmesini Bekliyoruz”

Vatandaşlar, yapılan düzenlemelerden memnuniyetlerini dile getirerek, “Şehir girişindeki düzensiz tabelalar gerçekten görüntü kirliliğine neden oluyordu. Yapılan düzenlemelerle şehir daha düzenli ve estetik bir görünüm kazandı. Bu tür çalışmaların devam etmesini bekliyoruz” şeklinde görüşlerini ifade etti.

“Şehrimizin Görünümünü Güzelleştirmek Amacıyla Düzenlemeleri Sürdüreceğiz”

Başkan Dinçer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Şehir girişindeki düzensiz tabelalar hem şehir estetiğine zarar veriyor hem de trafik güvenliğini olumsuz etkiliyordu.  Bu yüzden zabıta ekiplerimizle birlikte kapsamlı bir düzenleme çalışması başlattık.

Tabelaların standartlara uygun olarak yerleştirilmesini sağlamak ve şehrimizin görünümünü güzelleştirmek amacıyla bu tür düzenlemeleri sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın bu konuda gösterdiği destek ve anlayış için teşekkür ederim” dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AKBİS Uygulaması 30 Binin Üzerinde Kişi KullandıÖnceki Haber

AKBİS Uygulaması 30 Binin Üzerinde Kişi...

Sanayi Üretimi Yıllık %3,9 AzaldıSonraki Haber

Sanayi Üretimi Yıllık %3,9 Azaldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar