Sarıyahşililer Dertli! Başkan Ünsal İlçeye Değil Kendine Çalıştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarıyahşililer Dertli! Başkan Ünsal İlçeye Değil Kendine Çalıştı
Sarıyahşili vatandaşlar, mevcut Belediye Başkanı ve 31 Mart 2024 AK Parti Sarıyahşi Belediye Başkanı aday adayı Fatih Ünsal'a tepki göstererek, "Başkan Ünsal ilçeye değil, kendine çalıştı" iddiasında bulundu.

Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi 3 dönemdir Aksaray Sarıyahşi ilçesi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve skandalları ile ülke gündeminden düşmeyen AK Partili Sarıyahşi İlçe Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Ünsal, seçimlere yönelik çalışma yapmamasıyla vatandaşın dikkatini çekiyor.

Sarıyahşi halkı, Belediye Başkanı Fatih Ünsal'ın birçok skandal ve olumsuzluklarla gündeme gelmesinden sonra hizmet yönünden de Sarıyahşi ilçesine hiçbir katkısının olmamasından dolayı, seçimi kaybetme endişesiyle çalışma yapmadığını iddia ediyor.

 

Vatandaş Başkan Ünsal'ın Sadece Kendisine Çalıştığını İddia Ediyor

2013 yılında Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Belediye Başkanlığını kazanan Fatih Ünsal, bir süre sonra AK Parti'nin iktidar partisi olduğunu, iktidar partisi ile ilçeye daha iyi hizmetler getirebileceğini söyleyerek AK Parti'ye geçmişti. Başkan Ünsal'ın bu vaatleri vermesine rağmen sözünde durmadığını öne süren Sarıyahşili vatandaşlar, Ünsal'ın sadece kendisi ve çevresi için çalıştığını, ilçenin hizmetten mahrum bırakıldığını iddia etti.

 

"Üç Dönemdir İlçemiz Neredeyse Beldeye Döndü"

Fatih Ünsal'ın hizmet ile değil skandallarla öne çıktığını söyleyen vatandaşlar, "Üç dönemdir ilçemiz neredeyse bir beldeye döndü. Yetkililer bunu görüyor ve biliyor. Evet ismimiz sözde ilçe ama Aksaray'ın en geri kalmış beldelerinden biri durumundayız. AK Parti Belediye Başkanı olmasına rağmen Fatih Ünsal'ın 3 dönemdir neler yapmadığını sağır sultan duydu. Ama partililerimiz maalesef duymadı" iddiasında bulundu. Haber: Harun Atalay

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Aksaray Dahil Birçok İli Kazanacağız, Kazanacağız!"Önceki Haber

"Aksaray Dahil Birçok İli Kazanacağız, K...

Ceza Yeme Korkusu İle Sıraya Girdiler Sonraki Haber

Ceza Yeme Korkusu İle Sıraya Girdiler 

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar