Rektör Arıbaş: “Tüm Görevleri Eksiksiz Yerine Getirme Çabası İçindeyiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Arıbaş: “Tüm Görevleri Eksiksiz Yerine Getirme Çabası İçindeyiz”
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ı ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı ziyaret etti.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan'a ziyarette bulundu.

 

"Teknoparkın Aktif Hale Gelmesiyle Hedefimize Bir Adım Daha Yaklaşmış Olacağız" 

ASÜ'nün önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen Arıbaş, "Üniversite olarak üzerimize düşen tüm vazifeleri büyük bir şevkle yapmaya devam ediyoruz. İnşallah ASÜ Teknoparkın aktif hale gelmesiyle hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış olacağız” dedi. 

Mandal'a yaptığı ziyarette Arıbaş, Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) ile Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) desteklerine ilişkin de fikir alışverişinde bulundu.

Arıbaş, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan’a da ziyarette bulundu. Kampüsün sorunlarını çözüme kavuşturma amacıyla göreve gelir gelmez çalışmalara başladığını ifade eden Arıbaş, tüm çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

 

"Üzerimize Düşen Tüm Görevleri Eksiksiz Yerine Getirme Çabası İçindeyiz" 

Gündoğan'a bu konuda bilgi veren Arıbaş, çalışmaları en kısa sürede hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Kampüs özelinde hangi konuların öne çıkması gerektiği ile alakalı ekipler oluşturduk. Somut raporlar üzerinden görüşüyor, planlamalarımızı belirliyoruz. Biz, sorumluluk alanlarımızda üzerimize düşen tüm görevleri eksiksiz yerine getirme çabası içindeyiz" açıklamasında bulundu. 

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Selim Çakmak, ASÜ Spor ve Sağlık Alanında İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. İsmail Bayraklı ve ASÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Hüseyin Erdal da yer aldı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TZOB Genel Başkanı Bayraktar: “Kahverengi Kokarca Zararlısı Önemli Bir Tehdit Haline Geldi”Önceki Haber

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: “Kahvereng...

Başkan Aktürk: "Başkenti Doğu Kudüs Olan Bir Filistin Devleti Hayata Geçmeli"Sonraki Haber

Başkan Aktürk: "Başkenti Doğu Kudüs Olan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar