Özel Bireyler İçin Asker Kınası Yakıldı: En Büyük Asker Bizim Asker!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özel Bireyler İçin Asker Kınası Yakıldı: En Büyük Asker Bizim Asker!
10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, Aksaray Engelsiz Yaşam Merkezi'nde bir günlük temsili askerlik yapacak olan engelli gençlere, asker kınası yakıldı. 

 Engelliler Haftası kapsamında, Aksaray Engelsiz Yaşam Merkezi'nde özel bireyleri mutlu edecek bir etkinlik gerçekleştirildi. Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Al bayrak işlemeli asker tülbentleri asker adaylarının omuzlarına takılmasının ardından engelli gençlerin ellerine kına yakıldı.

“Evren Başkan Her Organizasyonda Desteğini Hiçbir Zaman Esirgemedi”

Temsili askerlik kınasının önemine vurgu yapan Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Bekir Kaya, “Evren Başkan’ımızın şehrimizdeki engelli kardeşlerimizin gündelik yaşamını kolay ve yaşanabilir bir hale getirmek, günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları en aza indirgemek için birçok çalışma gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra düzenlediğimiz her organizasyonda bize desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Bunun en güzel örneklerinden birini de bugün burada Engelsiz Yaşam Merkezinde icra ediyoruz” dedi.

“Allah Ayağınıza Taş Değdirmesin, Hayırlı Tezkereler Diliyorum”

Özel gençlere asker olma özlemlerinden dolayı bir jest yaptıklarını ifade eden Kaya, “Özel yavrularımızın asker olma özlemini Garnizon Komutanlığımızla da görüşmek suretiyle onlara asker elbisesi giydirip, askerlik duygularını adeta yaşatmak adına vatan millet sevdası adına bir program hazırladık. Bu çocuklarımız bizim canlarımız, bizim özel yavrularımız, dua kaynaklarımız onlar Allah ayağınıza taş değdirmesin, hayırlı tezkereler diliyorum” ifadelerini kullandı. Evlatlarını asker kıyafetleriyle gören ailelerin duygulandığı gözlendi. Aileler törenin düzenlenmesinde emeği geçen ve törene katılan tüm misafirlere teşekkürlerini iletti. Etkinlik, öğrencilerin oyun havası eşliğinde eğlenmesiyle sona erdi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATSO Başkanı Koçaş’a Hizmet Şeref Belgesi Ve Plaket Takdim EttiÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATSO Başkanı Koça...

Geçen Yıl Aksaray’da Kaç Trafik Kazası Meydana GeldiSonraki Haber

Geçen Yıl Aksaray’da Kaç Trafik Kazası M...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar