Osman Ve Hilal, Rüya Gibi Bir Düğünle Sonsuz Mutluluğa “Evet” Dedi! 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray’ın iş ve siyaset dünyası, Kule Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ünalan’ın oğlu Osman Ünalan ile Hilal Nazlı’nın düğününde bir araya geldi. 

 Aksaray Kule Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ünalan’ın oğlu, Emre ve Ömer Ünalan’ın kardeşi Osman Ünalan ile Makbule ve Bülent Nazlı’nın biricik kızı Hilal Nazlı muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. 

Siyaset ve İş Dünyası Düğünde Buluştu

Özel bir otelin düğün salonunda gerçekleştirilen muhteşem düğüne Ünalan ve Nazlı ailelerinin yakınları, sevenleri ve çok sayıda misafir katıldı. Mehmet-Emine Ünalan ile Bülent-Makbule Nazlı aileleri misafirlerini kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. Muhteşem düğüne Aksaray’ın siyaset, iş dünyası ve STK başkanları yoğun ilgi gösterdi.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, AKMÜB Başkanı Fatih Güneş, Borsa Başkanı Hamit Özkök ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen, Gelecek Partisi İl Başkanı Gaffur Yıldız, 68 TV Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Batı, İş İnsanı Hasan Demir, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Tuğrul Kalkan, belediye meclis üyelerinin yanı sıra ulusal ve yerel basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği düğünde, ünlü ses sanatçısı Hüseyin Kağıt sahne aldı.

Muhteşem düğünde genç çiftin ilk dansının ardından, çiçeği burnunda çifti yakınları yalnız bırakmayarak Hüseyin Kağıt’ın ezgileri eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

Sevenleri, Çiftin Mutluluğuna Ortak Oldu

Genç çift Osman ve Hilal'in mutluluğu gözlerinden okunurken; Nazlı ve Ünalan ailesinin sevenleri de genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Anadolu Ekspres Gazetesi ailesi olarak Ünalan ve Nazlı ailelerine göz aydınlıkları, bir ömür boyu mutluluğa “evet” diyen Osman-Hilal çiftine mutluluklar diliyoruz. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çalışkan Ve Kılıç Ailelerinin Mutlu GünüÖnceki Haber

Çalışkan Ve Kılıç Ailelerinin Mutlu Günü

Başkan Dinçer: “Çalışanlarımızın Refahı Konusunda Öncü Olmayı Hedefliyoruz”Sonraki Haber

Başkan Dinçer: “Çalışanlarımızın Refahı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar