Onur Er Artık UEFA-A Belgeli Teknik Direktör! “Amacımız Şehrimize Yardımcı Olmak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Onur Er Artık UEFA-A Belgeli Teknik Direktör! “Amacımız Şehrimize Yardımcı Olmak”
Aksaray’ın yetiştirdiği önemli futbol adamlarından biri olan Teknik Direktör Onur er, UEFA A belgeli bir teknik direktör olmaya hak kazandı. 

 Aksaray’ın önemli futbol isimlerinden Teknik Direktör Onur Er, 8 Ocak’ta Antalya’da ilk etap ve 23 Haziran Erzurum’da ikinci etap UEFA-A Eğitim Kursu’nu tamamladı. Hem teorik hem de uygulamalı olarak futbolun temel prensipleri ve anahtar faktörlerini ele aldıklarını ifade eden Er, 6 aylık süreç içerisinde saha içi olsun saha dışı olsun birçok tecrübe edindiğini açıkladı. 

“Amacımız Şehrimize Futbol Konusunda Yardımcı Olmak”

Teknik Direktör Er, “Birçok tecrübeli isimlerle fikir alışverişinde bulunarak kendimi geliştirme fırsatı buldum. Şu an için hedeflerim doğrultusunda çalışmaya devam edeceğim. Eğitimimiz hala devam etmekte olup eğitim departmanı tarafından yapılacak zoom toplantıları ile süreç devam edecektir. Bu belgenin çalışma alanları Süper Lig Yrd. Antrenör, 1., 2. ve 3. Liglerde Teknik sorumlu olarak sahaya girebilir ve çalışabilirim. Amacımız şehrimize futbol konusunda yardımcı olmak, öğrendiklerimizi sahaya yansıtmak ve şans bulduğumuz takdirde en güzel şekilde temsil etmektir. Özellikle ikinci etap Erzurum'da Süper Lig deneyimi olan genç teknik adamlarla birebir söyleşi gerçekleştirerek olaylara biraz daha geniş çerçevede bakarak ufkumuzu genişlettik. Şans verildiğinde neler yapmamız gerektiği, nasıl bir yol çizmemiz gerektiği söylendi ve bu yolda birçok deneyimi bulunan kişiler de yaşadıklarını göz önünde bulundurarak bize her zaman cesaretli ve kendinize güvenmemiz gerektiğini, vazgeçmememiz gerektiğini söylediler” ifadelerini kullandı. 

“Futbolda Söz Sahibi Kişilerin Desteklerini Bekliyorum”

“İlhan Palut ve Özhan Palut gibi genç teknik adamların bize ışık tuttuğunu, onların da bir zamanlar bizim gibi olduğunu bilmelerini isterim” diyen Er, “Şehrin ve ileri gelenlerin desteği ve çalışmalarıyla buralara geldiklerini unutmayalım. Ve son olarak Aksaray’da futbolda söz sahibi kişilerin bu konuda desteklerini bekliyorum" dedi. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mevsimlik İşçi Çocuklarına Kur’an Eğitimi BaşladıÖnceki Haber

Mevsimlik İşçi Çocuklarına Kur’an Eğitim...

Enflasyon Yüzde 71,60 OlduSonraki Haber

Enflasyon Yüzde 71,60 Oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar