Namağlup Takım Gol Olup Yağdı Derincespor 0-3 Aksarayspor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Namağlup Takım Gol Olup Yağdı Derincespor 0-3 Aksarayspor
Motolux 68 Aksarayspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki ligin 4. maçında Belediye Derincespor ile karşı karşıya geldi.  İlk yarıda baskılı bir oyun izleyen siyah beyazlı ekip, 0-3'lük skorla büyük bir üstünlükle soyunma odasına döndü.

 Teknik Direktör Şaban Yıldırım yönetimindeki siyah beyazlı temsilcimiz, deplasmandaki maçına; Ali Türkan, Ahmet Kağan, Ercan Yazıcı, Sezer Yıldırım, M. Onur Başyiğit, Ahmet Çakmak, Abdurrahman Canlı, Doğan Ateş, O. Ramazan Toprak, Alim Harlak ve İbrahim Yılmaz ile sahaya çıkan temsilcimiz, maça iyi bir mücadeleyle başladı. 

Maçın İlk Dakikalarında Gol Geldi

Hakemin başlama düdüğünü çalmasının ardından iki takım da galibiyet için oyuna başlarken, 4. dakikada Motolux 68 Aksarayspor, Ahmet Çakmak ile gol sevinci yaşayarak öne geçti. Dakika 7’yi gösterirken İbrahim Yılmaz ile tehlike yaratan siyah beyazlı takım, pozisyonu gole çeviremedi. 

Deplasmanda ilk dakikalarda oyuna ağırlığını koyan Aksaray temsilcisi, 16. dakikada İbrahim Yılmaz ile farkı 2’ye çıkararak durumu 0-2'ye getirdi. 19. dakikada zorunlu değişiklikle birlikte Doğan Ateş yerini Atamer Bilgin’e bıraktı. 

Farkın açılmasının ardından oyunun ortalarında baskı kurmaya çalışan ev sahibi ekip, pozisyon yaratmak için elinden geleni yaptı. Ancak Aksarayspor sahasına iyi şekilde çekilerek, adeta rakibine duvar ördü. 

İlk Yarının Sonlarında Bir Gol Daha Geldi

36. dakikada siyah beyazlı oyuncu İbrahim Yılmaz, sarı kart gördü. İlk yarının bitmesine az bir zaman dilimi kalırken, 40. Dakikada Abdurrahman Canlı’nın sağ kanattan gelen ortayla buluşmasıyla birlikte kaleye çektiği şut da ağları havalandırırken skor 0-3'e yükseldi. 

45. dakikada uzaklardan şansını deneyen Emirhan İrze’nin şutu dışarı çıkarken, Aksaraysporlu Alim Harlak sol kanattan çektiği şutla büyük tehlike yarattı ancak ilk yarıda skor değişmedi ve Aksarayspor soyunma odasına büyük bir moralle döndü. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Yerlikaya Açıkladı: 2,5 Milyon Araç DenetlendiÖnceki Haber

Bakan Yerlikaya Açıkladı: 2,5 Milyon Ara...

Siyah Beyazlılar Gol Olup Yağdı Derincespor 1-5 AksaraysporSonraki Haber

Siyah Beyazlılar Gol Olup Yağdı Derinces...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar