Motor Tutkunları, Ihlara Motosiklet Festivali’nde Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Motor Tutkunları, Ihlara Motosiklet Festivali’nde Buluştu
Aksaray Valiliği ve Aksaray Belediyesi katkılarıyla Aksaray Motosiklet Derneği tarafından düzenlenen 1. Aksaray Ihlara Motosiklet Festivali gerçekleştirildi. 

 Aksaray Motosiklet Derneği organizasyonu ve Aksaray Valiliği ile Aksaray Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştirilen 1. Aksaray Ihlara Motosiklet Festivali, Hasan Dağı mesire alanında düzenlendi. 

Yapılan festivale çevre illerden motor kulüpleri üyesi yüzlerce motosiklet tutkunu katılım gösterdi. Jandarma motosiklet timleri eşliğinde Hasan Dağı'ndan hareket eden motosiklet tutkunları, kentin tarihi ve turistik bölgeleri olan Helvadere, Ihlara, Güzelyurt, Selime ve Belisırma bölgelerini gezdi. 

Organizasyon sorumlusu Kadir Yıldız, bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri festivale tahmin ettiklerinden daha çok motosiklet sevdalısının Türkiye’nin birçok illerinden katılım sağladığını ifade ederek, motorcu dostları ile Aksaray’ın turizm bölgeleri olan Ihlara Vadisi, Selime Katedrali, Güzelyurt Manastır Vadisi’ni oluşturulan kortejle gezdikleri söyledi. 

“Aksaray’ın Tarihi, Coğrafi Yerlerini Gezdik Gördük, Çok Mutlu Olduk”

Festivale Kayseri’den katılan Kayseri Motor Sporları Kulübü (KMK) Başkanı Metin Tek de açıklamalarda bulunarak, “Dünyanın neresine giderseniz gidin motorcu motorcuya selam verir. Böyle bir davet oldu biz de geldik. Bu tür festivallerde düğün sahibi gibi hissetseler de ev sahibi oluruz. Onların tarihi coğrafyasını keşfederiz. Aksaray’ın tarihi coğrafi yerlerini gezdik gördük. Çok mutlu olduk” dedi. Festivale katılan motor tutkunları iki teker aşkının anlatılamayacağını sadece yaşanabileceğini ifade ederek güzel bir organizasyona ev sahipliği yapan Aksaray’ı görmekten duydukları memnuniyetlerini belirttiler. 3 günlük festivalin ardından motor tutkunları, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na ziyarette bulunarak teşekkür etti. Heyeti Valilik makamında kabul eden Vali Kumbuzoğlu; kentin önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptığını, Aksaray’ın Kapadokya bölgesi içerisinde tarihi ve tabi güzellikleri ile dikkat çektiğini ifade etti. Başkan Dinçer ve Motolüx firmasına katkılarından dolayı da teşekkür eden Kumbuzoğlu, motosiklet dostları ile hatıra fotoğrafı çektirerek katılımcılarını uğurladı.  Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray’da Yılın DüğünüÖnceki Haber

Aksaray’da Yılın Düğünü

Ticaret Borsası, Aksaray’a 1 Milyar TL’lik Yatırım KazandırdıSonraki Haber

Ticaret Borsası, Aksaray’a 1 Milyar TL’l...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar