Milli Sporcu, MHP'den Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Sporcu, MHP'den Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı Oldu
Milli Sporcu Soner Yılmaz, MHP Aksaray belediye başkan aday adaylığı çalışmaları kapsamında Anadolu Ekspres Gazetesi'ne ziyarette bulundu

2019 yılında Milliyetçi Hareket Partisi'nden Aksaray Belediye Başkan aday adayı olan Milli Sporcu Soner Yılmaz, geçmiş dönem Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkan Yardımcılığı ve MHP il yönetim kurulu üyeliği de yaptı.

 

"Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bir Neferi Olarak Davamıza Hizmet Etmekten Onur Duyuyorum"

Dünya şampiyonaları başta olmak üzere Avrupa ve Balkan şampiyonaları ve uluslararası birçok müsabakada şampiyonluk kazarak milli marşı dinletmenin ve bayrağı gururla dalgalandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Soner Yılmaz, "Çocukluğumdan bu yana Ülkü Ocakları başta olmak üzere partimizin her kademesinde görev verildiği sürece Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir neferi olarak davamıza her alanda hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyuyorum. 2019 yılı Mahalli İdareler Seçiminde yine mensup olduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden Aksaray belediye başkan aday adayı olmuştum. Partimizin birbirinden kıymetli belediye başkan aday adayları ile birlikte 2024 mahalli idareler seçiminde ben de yeniden Milliyetçi Hareket Partisi'nden Aksaray belediye başkan aday adayı oldum ve yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

 

"Doğduğum Topraklarıma Ve Aksaray Halkına Çok Şey Borçluyum"

Aksaray'a birçok şey borçlu olduklarını ifade eden Yılmaz, "Doğduğum topraklarıma ve Aksaray halkına çok şey borçluyum. Aksaray'da yaşayan her bireyin Aksaray'a mutlaka bir katma değer katması inancım olmuştur. Yıllardır spor dünyasında antrenörlük görevimde binlerce genci sporla buluşturup çoğu öğrencimizi milli takım kategorisini çıkarttık. Bu gençler ülkemizin İstiklal Marşı'nı ve bayrağını uluslararası platformda yüksek sesle söylerken, Aksaray'ımızın da tanıtımına büyük katkıda bulunuyorlar. Aksaray'ın gençlerine fırsat verildiği zaman neler yapabileceğinin en canlı tanığı benim" açıklamasını yaptı.

 

"Gençlerle İlgili Çok Önemli Çalışmalara Hep Birlikte İmza Atacağımıza İnanıyorum"

Aksaray'ın işlendikçe ışıldadığını ve parladığını ifade eden Yılmaz, "Allah nasip ederse Aksaray belediye başkan aday adaylığım adaylık sürecine dönüşürse, Aksaray için her alanda yapacağımız çok önemli projelerimizin yanı sıra, geleceğimize emanet edeceğimiz gençlerle ilgili çok önemli çalışmalara hep birlikte imza atacağımıza inanıyorum. Anadolu Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Harun Atalay Bey ve ekibine nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum" " ifadelerini kullandı.

 

"Kendisi Rüştünü Kanıtlamış, İlimizin Önemli Bir Değeridir"

Anadolu Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Harun Atalay da MHP belediye başkan aday adayı ve Milli Sporcu Soner Yılmaz'ın ziyaretlerinden dolayı duyduğu minneti dile getirerek, "Soner hocamı Aksaray'da tanımayan yoktur. Yıllarını verdiği spor camiasında çok önemli ve çok büyük başarılara imza atmıştır. Kendisi de rüştünü kanıtlamış, ilimizin önemli bir değeridir. Sporcu bir belediye başkanının memleketimize çok büyük hizmetler vereceğinden hiç kuşkum yoktur. Çıktığı bu kutlu davada kendisine başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu. Haber : Dilek Eyüboğlu

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bileği BükülmüyorÖnceki Haber

Bileği Bükülmüyor

Ak Saçlılardan Tuğrul Karacaer'e DestekSonraki Haber

Ak Saçlılardan Tuğrul Karacaer'e Destek

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar