Milletvekili Ekici: Mevcut İktidarın Ülkeye Verdiği Tahribatı, Beğenmedikleri İktidarlar Yapmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Ekici: Mevcut İktidarın Ülkeye Verdiği Tahribatı, Beğenmedikleri İktidarlar Yapmadı
Gelecek Partisi İl Başkanı Yıldız ve Milletvekili Hasan Ekici'den Gazetemize Ziyaret

Gelecek Partisi İl Başkanı Gaffur Yıldız, Konya Milletvekili Hasan Ekici, Gelecek Partisi Gençlik Politikaları Başkan Yardımcısı Mehmet Tekin ve beraberindeki heyet, gazetemizi ziyaret ederek ülke ve Aksaray gündemine dair gazetemiz imtiyaz sahibi Harun Atalay ile görüş alışverişinde bulundu.

Gelecek Partisi 28. Dönem Konya Milletvekili Hasan Ekici, mevcut iktidarın devletin her kademesinde yapbozlarının devam ettiğini, özellikle ekonomi politikasında iktidarın yeni maliye bakanı ile beraber ekonomik tedbirler adı altında faiz politikalarıyla yaşam standartlarını yok ettiğini ifade ederek, 2026 yılına kadar Türkiye'nin bu darboğazdan çıkamayacağını söyledi. 

 

"Emekliye Gıdım Gıdım Zam Yaparken, Kendi Yandaşlarını Abad Ediyorlar"

Devletin tam bir çadır devleti haline geldiğini ifade eden Ekici, "Ekonomideki yaşanan olumsuzlukları görmezden gelen mevcut iktidar, dalga geçer gibi emekliye, memura, işçiye gıdım gıdım zam yaparken kendi yandaşlarını abad ediyorlar. Üstüne üstlük memlekette o eski devlet geleneğini, hiyerarşik düzeni, liyakati ortadan kaldırarak tam bir çadır devleti haline getirdiler ülkeyi" dedi.

Devletin bir geleneği olduğunu, bir hiyerarşiye sahip olduğunu ifade eden Ekici, "Hatırlayın damat ekonomi bakanlığını sosyal medyadan duyurarak istifa etti. Bir devir teslim töreni bile olmadı. Bu hareket bile bu ülkenin o beğenmedikleri geçmiş dönem liderlerin hükümetlerinde bile olmamıştır" ifadelerini kullandı.

 

"Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, İktidarın Haksızlıklarıyla Mücadele Yolunu Seçmiştir"

"Toplumdaki ayrıştırma ve kutuplaştırmanın en yoğun olduğu dönemi bu iktidar sayesinde yaşıyoruz" diyen Milletvekili Ekici, "Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, haksızlıklara, liyakatsizliklere, yolsuzluklara sesini yükselttiği için AK Parti'nin tüm seçimlerde en yüksek oyunu almış bir genel başkan ve başbakan iken sesini yükselttiği için, haksızlıklara dur demek için Gelecek Partisi'ni Türk siyasi tarihine kazandırarak bu iktidarın haksızlıklarıyla mücadele yolunu seçmiştir" ifadelerine yer verdi.

 

"Tüm Yolsuzluklarla Mücadeleyi Her Platformda Sürdürmeye Devam Edeceğiz"

Mücadele mesajı veren Ekici, "Haklı davamız ile birlikte bizler bulunduğumuz illerde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti'nin kamuoyundan gizlemeye çalıştığı, susturduğu, görmezden geldiği tüm sorun ve yolsuzluklarla mücadeleyi her platformda sürdürmeye devam edeceğiz" vurgusunu yaptı.

 

"Yerel Seçimin En İddialı Partilerinden Bir Tanesi Olacağımıza İnanıyorum"

Yaklaşan yerel seçimlere de dikkat çeken Milletvekili Ekici, Gelecek Partisi İl Başkanımız Gaffur Yıldız ve buradaki parti teşkilatımız, 14 Mayıs genel seçimlerinde çok ciddi bir çalışma yaparak ittifaka büyük katkılar sağlamışlardır. Ben aynı zamanda Aksaray Koordinatör milletvekilliği görevini de yürütmekteyim. Yerel seçimlerde yürüyeceğimiz yol haritası ne olursa olsun oylarımızı artırarak devam edeceğiz. Yerel seçimin en iddialı partilerinden bir tanesi olacağımıza inanıyorum. Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanımız Gaffur Yıldız ve il teşkilatımızın başarılı çalışmalarını yakından takip ediyorum. Zor dönemlerde elini taşın altına koyup iktidarın her türlü mobing ve baskılarına rağmen siyaset yapan cesur başkanımıza ve teşkilatına, tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

 

"Ülkemiz Basın Anlamında Zor Bir Süreçten Geçmekte"

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Harun Atalay, Gelecek Partisi İl Başkanı ve Milletvekili Hasan Ekici ve beraberindeki heyetin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarken, "Ülkemiz yerel basın anlamında zor bir süreçten geçmekte. Ekonomi, toplumun her kesimini etkilediği gibi yerel basını da etkilemekte" ifadelerini kullanarak, yerel basının sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden dile getirmelerini talep etti.

 

"Milletvekillerimizin Bu Konuyu Gündeme Taşımaları Yerel Basın İçin Umut Verici Olacaktır"

Günlük gazetenin Aksaray gibi orta ölçekli illerde sadece maliyetinin aylık 40-45 bin liranın üstünde olduğunu ifade eden Atalay, "Birçok ilde meslektaşlarımız gazeteleri birleştirme konusunda çalışmalar yapıyorlar. Yine ülkemiz genelinde birçok yerel gazete ekonomik zorluklardan dolayı kapatmak zorunda kalıyor. Yerel basın can çekişiyor. Maalesef milletvekillerimizin de bu konuyu gündeme taşımaları yerel basın için umut verici olacaktır. Ziyaretlerinden dolayı Gelecek Partisi İl Başkanı Gaffur Yıldız Başkanımıza, Milletvekilimiz Ekici'ye ve beraberindeki heyete teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi. Haber : Kemal Onur Atalay  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İntihar Vakası : 1 ÖlüÖnceki Haber

İntihar Vakası : 1 Ölü

Ailesi, Salonda Boğazı Kesilmiş Halde BulduSonraki Haber

Ailesi, Salonda Boğazı Kesilmiş Halde Bu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar