Milletvekili Aydoğdu Ve Başkan Altınsoy’dan Semt Pazarı Ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
 Milletvekili Aydoğdu Ve Başkan Altınsoy’dan Semt Pazarı Ziyareti
AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte semt pazarını ziyaret etti; esnafın, sokağın nabzını tuttu.

 Milletvekili Aydoğdu ve İl Başkanı Altınsoy beraberindeki heyetle birlikte semt pazarında ki esnafa ‘Hayırlı işler’ dileyerek, taleplerini dinledi.

Her fırsatta halkın içinde olduklarını söyleyen AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Pazar bereketini hanelerine taşımak için alışverişlerini yapan hemşerilerimizle, pazarcı esnafımızla hasbihal ettik. Taleplerini, beklentilerini, memnuniyetlerini kendilerinden dinleyip notlarımızı aldık. Bize iletilen her talebin takipçisi olacağız. Bizler, gücünü milletten alan bir partinin temsilcileri olarak, her zaman halkının yanında olan, öneri ve düşüncelerini merkeze alan ve buna göre çalışmalarını şekillendiren bir siyaset anlayışını yine bundan sonraki yol haritamız da sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Altınsoy, “Kutlu Yürüyüşümüze Devam Edeceğiz”

AK Parti’nin millete hizmet için yola çıkmış, milletin değerlerinden güç ve feyiz alan kutlu bir hizmet ve dava hareketi olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ise, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli liderliğinde, Yüce Allah’ın yardımı ve aziz milletimizin kararlılığı ile birlik beraberlik içerisinde sorunları bir çözerek kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Yeni, yeniden büyük Türkiye için, bölgesinin yıldızı, gelişen, kalkınan mutlu, huzurlu insanların yaşadığı, ümmetin umudu son kale cennet vatan Türkiye’mizden vatanına, milletine, devletine, kadim değerlerine ölesiye bağlı; yiğidin harman olduğu Aksaray için, milletimizle, hemşerilerimizle omuz omuza, gönül gönüle çalışmaya, üretmeye, hizmete devam edeceğiz inşallah” diye konuştu. AK Parti heyetine 2 saat süren ziyaret sırasında pazar esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlar tarafından gösterilen büyük ilgi dikkatlerden kaçmadı. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Av Yasağı Denetimleri Hız Kesmeden Devam EdiyorÖnceki Haber

Av Yasağı Denetimleri Hız Kesmeden Devam...

Jandarmadan Kaçak Makaron OperasyonuSonraki Haber

Jandarmadan Kaçak Makaron Operasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar