"MHP'nin Adayı Kim Olursa Olsun Aksaray Belediyesini Kazanacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Aksaray İl Teşkilatı, 17 Eylül'de yapılacak olan Olağan Kongre öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, "MHP'nin adayı kim olursa olsun Aksaray Belediyesini kazanacağız" dedi.

MHP Aksaray Teşkilatı 14. Olağan Kongre'ye gidiyor. 17 Eylül Pazar günü Aksaray Kültür Merkezi'nde yapılacak kongre öncesi MHP Teşkilatı, Aksaray il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

MHP İl Başkanı Avukat Mustafa Çölkesen, MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, kongrede MHP İl Başkanı adayı Burhanettin Karataş ve MHP yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı toplantıda, İl Başkanı Çölkesen'den önemli açıklamalar geldi.

 

"İnşallah Yeni İl Başkanımız da Aksaray Belediyesini Kazanarak Belediyemizi 12'ye Çıkarır"

MHP İl Başkanlığına yeniden aday olmayacağını daha önce açıkladığını hatırlatan Başkan Çölkesen, "2018 Nisan ayından günümüze beş buçuk yıl boyunca MHP'nin il başkanlığı görevini büyük bir heyecan ve aşkla yürüttüm. Bu beş buçuk yıllık süre içerisinde görevimi layıkıyla tamamladığıma beni tanıyan herkes, seven sevmeyen muhalefet de dahil tanıklık etmiştir. Görev sürem boyunca Milliyetçi Hareket Partisi'nden Aksaray'da tarihinde ilk defa oylarını artırarak iki defa üst üste milletvekili çıkardık. 2019 yerel seçimlerinde il geneli parti oyunda yüzde 34 oy oranıyla MHP Aksaray tarihinin en yüksek oyunu alarak 10 İl Genel Meclisi çıkardık, 6 belediye kazandık, 4 belediye Aksaray Belediyesi dahil kıl payı kaybettik. Biz elimizden geleni yaptık. Bir il başkanı olarak siz basın mensupları diğer meslek odaları teşkilatımızın içinde dışında kimseyle en ufak bir sorun olmadan, Allah'a şükürler olsun alnımızın akıyla görevimizi tamamladık. İnşallah yeni il başkanımız da Aksaray Belediyesini kazanarak 6 olan belediyemizi 12'ye çıkarır ve oylarımızı artırır temennisinde bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

 

"Kongrede MHP İl Başkanlığına Adayım"

Aksaray MHP il teşkilatının 14. Olağan Genel Kongresi'nde il başkan adayı olan Burhanettin Karataş da 4,5 yıl MHP belediye meclis üyeliği görevinden 2 hafta önce istifa ettiğini söyleyerek, "17 Eylül Pazar günü yapılacak olan kongremizde MHP Aksaray il başkanlığına adayım. Saat 12.00'de Aksaray Kültür Merkezi'nde yapılacak olan kongremize tüm gönüldaşlarımızı, hemşehrilerimizi ve siz değerli basın mensuplarını davet ediyorum. Yaklaşık 5 buçuk yıldır il başkanlığımızı yapan Sayın Avukat Mustafa Çölkesen başkanımıza 5,5 yıl içerisindeki üstün başarılı hizmetlerinden dolayı ve yönetim kuruluna ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşantısında kendisine başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

 

"Kongrede Mustafa Başkanımız, Burhan Başkanımıza Görevi Devredecek"

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı ise yaptığı konuşmada, "MHP Genel Başkanı rahmetli Başbuğ'un ölümünün ardından her 3 yılda bir düzenli olarak partimiz, disiplin içerisinde kurultaylarını yapmaktadır. Partimiz 54 yıldır ulu bir çınardır. Biz de Genel Merkezimizin takvim ve talimatları doğrultusunda kısa sürede ilçe kongrelerimizi tamamladık. 3 ilçe başkanımız değişti. İl Kongresi öncesi bir değerlendirme toplantısı yapmak istedik. 2003 yılından bu yana merkez ilçe yönetimimizde olan 13 yıllık yol arkadaşım Mustafa Çölkesen kardeşim ve 20 yıllık dava arkadaşım Burhan Karataş ile birlikte Aksaray'da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Pazar günü yapacağımız kongrede Mustafa Başkanımız, Burhan Başkanımıza görevi devredecek" dedi.

 

"Aksaray'da Kendi Logomuzla Seçime Gideceğimizi Düşünüyorum"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yerel seçim için 24 Temmuz'da start verdiğini ifade eden Vekil Kaşlı, "Biz görevlilerimiz okul sorumlularımız, tüm üyelerimiz ve teşkilatımızla hazırız" ifadelerini kullanan Kaşlı, "Bizim tahminimiz büyük illerdeki yerel seçimlerde Cumhur İttifakı devreye girecek ama 2019 yılında yaşadığımız yerel seçim gibi Aksaray'da kendi logomuzla seçime gideceğimizi düşünüyorum. MHP'nin adayı kim olursa olsun Aksaray Belediyesi seçimlerini kazanacağız" ifadelerini kullandı.

 

"İktidarla Vatandaş Arasında Elçilik Yapıyoruz"

Aksaray halkı ile sürekli iç içe olduğunu, Meclis'in tatil sürecinin başlamasından itibaren Aksaray'da olduğunu belirten Kaşlı, "Hepiniz yakından takip ediyorsunuz. 6 yıldır hafta sonları dahil Aksaraylı hemşehrilerimizle birlikteyiz. Hatta her hafta cuma cumartesi günü partimizdeyim ve parti teşkilatımız ve üyelerimizle görüşmekteyim. Aksaraylı hemşehrilerimizi parti ayırdı yapmaksızın sürekli dinliyoruz. Taleplerine çözüm bulma gayretinde oluyoruz. İktidarla vatandaş arasında elçilik yapıyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

"Ekonomik Sürecin Bu Şekilde Devam Etmeyeceğine İnanıyoruz"

Yaşanan ekonomik sıkıntıları hep birlikte yaşadıklarını vurgulayan Vekil Kaşlı, "Siyasi tartışmaları bir kenara bırakıp seçimden bu yana geçen 5 aylık süreçte, ekonomik süreçteki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Yaşanan sıkıntıları biz de grup başkan vekilimiz aracılığıyla yetkili mercilere iletiyoruz. Ekonomik sürecin bu şekilde devam etmeyeceğine inanıyoruz" açıklamasında bulundu. Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP'li Kaşlı'dan Ergenekon Taraftar Grubu'na Tepki: Kimsenin Haddine Değil!Önceki Haber

MHP'li Kaşlı'dan Ergenekon Taraftar Grub...

AK Partili Başkanın Oğlu Kefaretle Tahliye OlduSonraki Haber

AK Partili Başkanın Oğlu Kefaretle Tahli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar