MHP Yerel Seçim Startını Verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Merkez İlçe Kongresi'nden Yeniden İrfan Çıtak Başkan Seçildi

14. Olağan Genel Kongre öncesi MHP, Aksaray'da ilçeler ile birlikte hafta sonu yapmış olduğu Merkez İlçe Kongresini de tamamlayarak 17 Eylül Pazar günü yapılacak olan il kongresi için hazırlıklarını tamamladı. 

Aksaray Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Merkez İlçe Kongresinde, mevcut Merkez İlçe Başkanı İrfan Çıtak yeniden tek liste ile aday olurken, MHP Merkez İlçe Kongresinde Milletvekili Ramazan Kaşlı, diğer ilçe kongrelerinde olduğu gibi Merkez İlçe Kongresinde de Divan Başkanlığı yaptı.

Aksaray Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 14. Merkez İlçe Kongresine delegeler, STK başkanları ve MHP'liler katılım gösterdi. Divan seçimi ile başlayan kongrede, Divan Başkanlığına MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, divan üyesi olarak da MHP'li belde belediye başkanları seçilirken, hemen sonrasında faaliyet raporları okundu.

 

"Yerel Seçimlerde de Bu Başarımızı Sürdüreceğiz"

Kongrede konuşma yapan MHP İl Başkanı Avukat Mustafa Çölkesen, "Bugün itibarıyla tüm teşkilatımızla gece gündüz yoğun bir çalışma sonucunda ilçe kongrelerimizi tamamladık. Merkez ilçe kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Üç hilale ve davamıza leke sürdürmeden alnımızın akıyla seçimlerden çıktık. Bu başarı teşkilatlarımızın başarısıdır. Birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimlerde bu başarımızı sürdüreceğiz. Merkez ilçe başkanımız İrfan Çıtak ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. İnşallah 3 hilali en yüksek seviyelere çekeceklerine inanıyorum. Bu vesileyle 17 Eylül'de gerçekleştirecek olacağımız olağan ilk kongremize hepinizi davet ediyorum" açıklamasında bulundu.

 

"Türk Milletinin Bütünlüğüne Saldıranlar Aynı Yıkım Masası Etrafında Toplanmışlardır"

Çölkesen'in ardından mevcut Merkez İlçe Başkanı ve Merkez İlçe 14. Kongre Başkan adayı İrfan Çıtak, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini hatırlatarak, "Ne kadar Türk ve Türkiye düşmanı varsa hepsi bir pota içerisinde yer almışlardır. Milli kültürümüze, inancımıza, ahlakımıza, Türk milletinin bütünlüğüne saldıranlar, milli birliğimize kast eden bölücü teröristler ve fitne grubu hepsi aynı yıkım masası etrafında toplanmışlardır" dedi.

Türkiye düşmanlarının aynı zamanda MHP'ye de düşman olduğunu söyleyen Çıtak, "Her zaman olduğu gibi bu seçimde de boş durmadılar. MHP'ye düşman bütün işbirlikçiler, satılmış anket şirketleri, bölücüler, fitneciler kol kola partimize saldırdılar. Bize 'Barajı geçemez' dediler, 'yüzde 4 oy alır' dediler, 'MHP bitti' dediler. Ellerinden gelen olumsuz ne varsa hepsini denediler. Düşmanca saldırıları sonuç vermedi ve başaramadılar, MHP'nin başarısını engelleyemediler. Türk milleti, ülkemizi uçuruma çekmek için aynı amaç ve arayış içerisinde olan bu şer odaklarına, iç ve dış fesat lobilerine fırsat vermedi. Türk milleti istikbali için mücadele etti" ifadelerini kullandı.

 

"CHP'de Çarşı Karışmış, İYİ Parti'de Sular Isınmış"

"Bugün MHP'ye bitti diyenlerin kendilerinin bitmiş olduğunu hep birlikte görmekteyiz" diyen Çıtak, açıklamasının devamında şöyle konuştu: 

"Zillet ittifakının seçim sonrası düştüğü kargaşa ve kavga bunu göstermektedir. Aslında şunu da belirtmek gerekir; Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin söylediği gibi, Zillet ittifakını oluşturan CHP'de çarşı karışmış, İYİ Parti'de sular ısınmış. Bizi ne ilgilendirir yüzde 1 oy bile oy alamayan partiler?  Grup kuruyormuş, bizim ne alakamız var? Birbirlerine dolandırıp tek ayak üstünde satıyorlarmış. Alan değiliz satan biz değiliz. Bizim ne alakamız vardır? Biz millete bakarız ne diyor, ne istiyor. Varlığını ve devamlılığını nasıl koruyor? Biz devlete bakarız ne yapıyor, hangi zorluklarla savaşıyor? Biz vatana bakarız ihtiyaç baş gösterirse belki feda oluruz. Al bayrağa bakarız göz diken olursa gözünü çıkartırız."

 

"Yerel Seçimlerde Başarılı Olmak İçin Gece Gündüz Çalışacağız"

Şer odaklarının başarılı olamadığını söyleyen Çıtak, "Merkez ilçe teşkilatımız ile birlikte yeni döneme talip olmak yine bize nasip oldu. İlk günden bugüne geçen zaman içerisinde, heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmedik. Hala heyecanımız diri, görev aşkımız ve Aksaray'ımıza hizmet etme isteğimiz dünden daha değerli, daha kıymetli. Bu pazar gününü bizleri ayırıp 14. Olağan Merkez İlçe Kongremizin seçimlerine katılmak için Aksaray'ın dört bir yanından gelen tüm dava ve ülküdaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Tüm teşkilatımız ve dava arkadaşlarımız, Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül veren hemşehrilerimizle birlikte yerel seçimlerde başarılı olmak için gece gündüz çalışacağız" açıklamasında bulundu.

 

"Önümüzde 8 Aylık Bir Süreç Var"

Milletvekili Kaşlı da yaptığı konuşmada, "Yerel seçimde tüm belediyeler üç hilal bayrağı ile donatılacak" ifadelerini kullanırken, "İlçe kongrelerimizi ve merkez ilçe kongrelerimizi büyük bir heyecan ve coşkuyla tamamladık. Diğer kongrelerde de söylediğim gibi yeni seçilen arkadaşlarımız mazbatalarını alır almaz hızlı bir şekilde bir görev dağılımı yapacaklar. Özellikle seçim koordinasyonu konusunda listelerini oluşturacaklar. Önümüzde 8 aylık bir süreç var. Tüm teşkilatımızla birlikte bu seçimler için çok ciddi bir hazırlık içerisinde çalışmalarımızı sürdürmemizi tavsiye ediyorum" dedi.

2019 yerel seçimlerini hatırlatan Kaşlı, "Kıl payı kaybettiğimiz Aksaray Belediyesi ve diğer belediyeleri tekrar kazanmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin de söylediği gibi 'mevcut belediyelerimizi muhafaza ederken üzerine yenilerini ekleyeceğiz' sözünü biz de Aksaray'da gerçekleştireceğiz. Divanımızda bulunan 5 belediye başkanımızla birlikte Aksaray ve civarındaki 22 belediyeye talip olduğumuzu samimiyet ve tecrübemizle seçim organizasyonun nasıl yapılacağını hep birlikte yaşayacağız. 2019 yerel seçimlerinde 'MHP'nin adayı seçimi kazanamaz' demişlerdi. Sonuçlardan sonra 'MHP'nin adayı seçimi nasıl kaybetti' dediler" açıklamasında bulundu.

 

"Yerel Seçimlerin Kazananı MHP Olacaktır"

MHP'li belediyelerin hiçbir şaibeye karışmaması ve tertemiz hizmet anlayışı ile çalıştıklarını söyleyen Kaşlı, "MHP'nin Aksaray'daki 5 belediyesinin hizmetlerini vatandaşlarımız diğer 17 belediyenin hizmetleri ile karşılaştırıyor. Önümüzdeki yerel seçimlerin kazananı Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır" şeklinde konuştu. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İş Kazası Değil, Ölüme Davetiye ÇıkarıyorlarÖnceki Haber

İş Kazası Değil, Ölüme Davetiye Çıkarıyo...

MHP Merkez İlçe Yönetimi Belli Oldu: İşte İsimlerSonraki Haber

MHP Merkez İlçe Yönetimi Belli Oldu: İşt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar