MHP “Engelsiz Bakış” Fotoğraf Yarışması Düzenliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP “Engelsiz Bakış” Fotoğraf Yarışması Düzenliyor
MHP, “Engelsiz Bakış” fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmaya katılım gösterenler arasından dereceye girenlere ise ödül takdim edilecek. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı birimi tarafından, fotoğraf yarışması organize edildi. Öncelikle engelli bireyler ya da engelli bireylerin birinci derece yakınları veya vasisi olanların katılacağı yarışmada, “Engelli Bireylerin ve Ailelerinin Gündelik Yaşamı ve Sosyal Hayatta Yeri” konusu baz alınacak.

 Engelli Bireylerin Hayatına Karşı Bilinç Oluşturmak İstenecek

Engelli bireylerin günlük yaşamdan iş hayatına, sosyal ilişkilerden ulaşım süreçlerine kadar her noktaya değinmek için gerçekleştirilecek olan yarışma ile toplumsal farkındalığın artırılması hedefleniyor. Fotoğraf yarışmasının katılımcıları, engelli bireylerin ve ailelerinin hayatını farklı açılardan ele alacakları fotoğraflar ile yarışmaya başvurmanın yanı sıra engelli birey ve ailelerinin duygularını yansıtan portre fotoğrafı, belgesel fotoğrafı, sokak fotoğrafı ya da konsept fotoğrafla katılma hakkına sahip olacak.

Son Başvuru Tarihi 10 Kasım 2024

Katılımcılar, fotoğraflarını en geç 10 Kasım 2024 tarihine kadar mhpkacep@gmail.com adresi üzerinden gönderecek. Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonrasında MHP Genel Merkezi’nde yapılacak olan “Dünya Engelliler Günü” programında fotoğraflara yer verilecek ve ilk 4 fotoğrafın sahibine ödülleri takdim edilecek.

Fotoğraf Yarışması Koşulları

Yarışmaya, öncelikle engelli bireyler veya engelli bireylerin birinci derece yakınları ya da vasisi olan kişiler katılabilecek. Her yarışmacı 1 adet fotoğrafla katılma hakkına sahip olacak.  Yarışmacıların gönderdikleri fotoğraflar MHP KAÇEP'in kullanımına tahsis edilecek. Katılımcılar, bu fotoğraflar üzerindeki tüm telif haklarından feragat ettiklerini ve MHP KAÇEP'in fotoğrafları her türlü mecrada kullanma hakkına sahip olduğunu kabul etmiş sayılacak.  Yarışmaya gönderilecek fotoğrafların daha önce başka bir yarışmaya katılmamış ve herhangi bir platformda ödül kazanmamış olması gerekiyor. Fotoğrafların, engelli bireylerin ve ailelerinin hayatını yansıtan, farkındalık yaratacak nitelikte olması teşvik edilecek. Herhangi bir şekilde hakaret veya olumsuz mesajlar içeren eserler değerlendirmeye alınmayacak. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
6 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ OTOBÜS KAZASINDA SÜRÜCÜ TUTUKLANDIÖnceki Haber

6 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ OTOBÜS KAZASINDA SÜRÜCÜ...

Aksaray Üniversitesi Bahçesine Dekoratif Pet Şişe Toplama Kafesleri YerleştiriyorSonraki Haber

Aksaray Üniversitesi Bahçesine Dekoratif...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar