Masterler Ligi Heyeti, Müdür Yıldız’ı Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Masterler Ligi Heyeti, Müdür Yıldız’ı Ziyaret Etti
ASKF Başkanı Cavit Kılıç, Futbol İl Temsilci Vekili Hamit Mavili ve Aksaray tarihinde ilk kurulan 35 yaş üstü Masterler Futbol Ligi tertip komitesi ile birlikte, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

 Aksaray’da Masterler-Veteranlar Futbolunun oldukça gelişme kaydettiğini görmekten mutlu olduğunu ifade eden GSİ Müdürü Aslan Yıldız, sporun yaşının olmadığını ve böyle bir ligin kurulmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, bu konuda emek sarf eden Başkan Kılıç ve Futbol İl Temsilci Vekili Hamit Mavili’yi tebrik etti.

Bu Lig, Diğer İllere de Örnek Olacak

GSİ Müdürü Aslan Yıldız, ayrıca ligin önemine dikkat çekerek, babaların çocuklarını sahada izlediğini ancak bu kez çocukların babalarını izleyeceklerini söyledi. Bunun da çok güzel bir örnek olduğunu belirten Yıldız, spora teşvik için de etkili olacağını vurguladı. Futbol İl Temsilci Vekili Hamit Mavili, futbola ilgi duyan ancak aktif olarak futbolculuğu sona erenlerin buluşma noktası olan Masterler Futbol Ligi’nin şehre hayırlı olmasını temenni etti ve yarışacak takımlara başarılar diledi.

8 Takım Katılım Sağladı

ASKF Başkanı Cavit Kılıç ise Aksaray’da Masterler-Veteranlar Futbol Takımlarının Türkiye'nin dört bir yanında değişik lig ve turnuvalara katıldıklarından yola çıkarak böyle bir lig içi harekete geçtiklerini söyledi ve 8 takımın katılmasının önemli olduğuna dikkat çekti.

Düzenlenecek olan ligin geleneksel hale gelmesini hedeflediklerini de belirten Kılıç, birçok şehre bu konuda örnek olabileceklerini vurgulayarak, spor konusunda desteklerinden dolayı Müdür Yıldız’a teşekkür etti. Masterler Futbol Ligi’ne katılan 8 takım yetkilileri de yapılan ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirerek, Aksaray’da böyle bir ligin kurulmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dinçer: “Güçlü Altyapı Sağlam Gelecek”Önceki Haber

Başkan Dinçer: “Güçlü Altyapı Sağlam Gel...

Başkan Aktürk: “8. Ak Parti Olağan Kongresi'nde Adayım”Sonraki Haber

Başkan Aktürk: “8. Ak Parti Olağan Kongr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar