Lavanta Bahçesi, Yeni Sezona “Merhaba” Dedi 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray'ın doğal güzellikleriyle öne çıkan yeni cazibe merkezi, Lavanta Bahçesi, yeni sezona görkemli bir açılış töreniyle başladı.

 Aksaray Belediyesi tarafından yeni sezona hazırlanan Lavanta Bahçesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Lavanta Bahçesi’nin doğal güzelliklerle dolu bir mekân olduğunu ifade ederek, Aksaray’ın dokusunu güçlendireceğini ve bölgeye olan ilgiyi artıracağını söyledi.

“Ziyaretçilerimizin Deneyimini Daha da Zenginleştirmeyi Hedefliyoruz”

Vatandaşların doğada huzur verici şekilde yürüyüş yapabileceğini söyleyen Dinçer, “Ailenizle keyifli vakit geçirebilir ve unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. Gelecek yıllarda lavanta bahçemizi daha da geliştirerek, ziyaretçilerimizin deneyimini daha da zenginleştirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

“Lavanta Bahçesi, 20 Bin Metrekarelik Geniş Bir Alana Yayılarak Eşsiz Bir Deneyim Sunuyor”

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise konuşmasında, “Bugün Aksaray Belediyesi Lavanta Bahçesi'nin yeni sezon açılış töreninde bir araya gelen vatandaşlarla birlikteyiz. Aksaray Belediyesi Lavanta Bahçesi, 20 bin metrekarelik geniş bir alana yayılarak doğaseverlere eşsiz bir deneyim sunuyor. Burada çocuklarımız, beton yapıların gürültüsünden uzaklaşarak doğanın huzur verici atmosferinde vakit geçirebilirler. Lavanta bahçesi, şehrimizin sadece bir turistik çekim merkezi olmanın ötesinde, doğayla yeniden bağ kurmamızı sağlıyor" açıklamasını yaptı. 

Açılışa Dr. Evre Dinçer’in yanı sıra; AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaz Kur’an Kursu Açılış Toplantısı GerçekleştirildiÖnceki Haber

Yaz Kur’an Kursu Açılış Toplantısı Gerçe...

36 Genç Hekim Mezuniyet Sevinci YaşadıSonraki Haber

36 Genç Hekim Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar