Kızılay, İhtiyaç Sahiplerini Mutlu Etmek İçin Kurban Bağışçılarını Bekliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Kızılay Şube Başkanı Turan Akkurt, Kurban Bayramı için bağışçılara çağrı yaparak, “Kurban bağışlarınız ihtiyaç sahiplerini mutlu edecektir. Bağışlarınızı bekliyoruz” dedi.

 Kızılay Şube Başkanı Turan Akkurt, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerine kurban bağışı yapacak hayırseverlere çağrıda bulundu. 

“Türk Kızılay, İyiliği Yaymak ve Katkı Sağlam İçin Kurulmuş Bir Kuruluştur”

Türk Kızılay’ın iyilik hareketi olduğunu, bu hareketin içerisinde ne kadar çok insan olursa o kadar çok ihtiyaç sahibinin mutlu olacağını ifade eden Akkurt, "Amacımız Türk Kızılay'ı hem ülkemiz hem Aksaray ve dünya ölçeğinde bizlere sunduğu görevleri ivedi bir şekilde yaymak ve yapmaktır. Görevimiz iyiliği yaymaktır. Türk Kızılay, yerelden genele ve ulusal düzeyde iyiliği gönüllerimizle birlikte yaymak ve katkı sağlamak için kurulmuş köklü bir kuruluştur” ifadelerini kullandı.

“Vatandaşlarımıza Buradan Çağrı Yapmak İstiyorum”

Genel merkez tarafından her ay düzenli olarak tanımlanan görevleri Aksaray genelinde özenle yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Akkurt, “Önümüz Kurban Bayramı. Türk Kızılay Kurban Bayramı’na çok büyük önem veriyor. Yardım götürdüğü insanlara Kurban Bayramı vesilesiyle ihtiyaçlarını karşılamak için güzel bir çalışma yapıyor. Aldığı kurban bağışlarını uygun mekanlarda kuşbaşı ve kavurma olarak hazırlayıp uzun sürede ihtiyaç sahibi insanların et ihtiyacını karşılamak için hizmet veriyor. Yeri gelmişken yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban bağışında bulunacak kıymetli hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza, bağışçılarımız Türk Kızılay Aksaray şubesi ve genel merkezimize şeffaf bir şekilde bağışlarını belirlenen rakamlar üzerinden yaparak ihtiyaç sahibi insanların ek ihtiyaçlarını karşılamış olacaklardır. Kurban bağışlarınız ihtiyaç sahiplerini mutlu edecektir. Bağışlarınızı bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

“Bağışlar Başka Coğrafyadaki Kardeşlerimize Ulaştırılacaktır”

Kızılay kurumunun sadece Kurban Bayramı özelinde değil 11 ay boyunca bağışçılardan gelen etleri steril şekilde hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine sunduğunu belirten Akkurt, “Önümüzde yaşanan bir Gazze ve Filistin’e yapmış olduğumuz yardımlar var. Bu bağışlar Filistinli ve Gazneli kardeşlerimize yine başka coğrafyadaki kardeşlerimize ve yereldeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır” sözlerini kullandı.

“Kızılay Bir İyilik Okuludur”

Kızılay’ın bir iyilik okulu olduğunu söyleyen Aksaray Kızılay Şube Başkanı Akkurt, “İyiliğin öğrenilmesi, hazırlanması ve yaşatılmasına imkân sağlar. Ben de bir eğitimci olarak bu iyilik hareketinin okullarımızdan başlayarak ki okullardaki Kızılay kulüpleri hepimiz biliriz. Kızılay kulüpleri; geleceğin iyilik elçilerini yetiştirmek için dünden bugüne tüzüğü hazırlanmış, iyiliğin daha genç yaşlarda yapılmasını ve yayılmasını sağlamak için ilkokuldan başlayarak liseler ve üniversitelerde gönüllülük faaliyetini devam ettirmektedir. Kızılay gönüllülük üzerinden hizmet veren bir kuruluşumuzdur. Faaliyetlerimizin hepsini karşılık beklemeksizin gönüllülerimizle birlikte yapmaya çalışıyoruz. 1868'den günümüze gönül veren hizmet veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mimarlık Fakültesi Heyeti Bina Projeleri İçin Sunum YaptıÖnceki Haber

Mimarlık Fakültesi Heyeti Bina Projeleri...

El Frenini Çekmediler, Ölümle Burun Buruna GeldilerSonraki Haber

El Frenini Çekmediler, Ölümle Burun Buru...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar