Kaşlı Ve Aktürk Ailesinin Mutlu Gününe, MHP Genel Merkezi Çıkarma Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaşlı Ve Aktürk Ailesinin Mutlu Gününe, MHP Genel Merkezi Çıkarma Yaptı
MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın kızı Merve Kaşlı, Emre Can Aktürk ile dünya evine girdi. 

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın biricik kızı Merve Kaşlı, Emre Can Aktürk ile hayatını birleştirdi. MHP'li genel başkan yardımcıları, MYK üyeleri ve MHP’li vekiller Aksaray’a çıkarma yaparak, mutluluğa “evet” diyen çiftin düğününde bir araya geldi. 

Düğüne Katılanların Sayısı Fazla Olunca, Düğün Otel Bahçesine Taştı

Özel bir otelde gerçekleştirilen düğünde Kaşlı ve Aktürk aileleri davetlilerini ve sevenlerini kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Yoğun katılımın yaşandığı düğünde, salon yeterli gelmezken, çiftin mutluluğuna ortak olanlar otelin bahçesine kadar taştı. 

MHP Genel Merkezi, Aksaray’a Akın Etti

Düğüne; MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Sakarya Milletvekili ve MYK Üyesi Levent Bülbül, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Niğde Milletvekili Cumali İnce, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, İzmir Milletvekili ve Genel Sekter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MHP MYK Üyesi Güzide Çıpan, önceki dönem Milletvekilleri Nevin Taşlıçay, Olcay Kılavuz, Hasan Kalyoncu, MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, MHP Aksaray Teşkilatı, MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti il ilçe yönetim kurulu üyeleri, STK Başkanları, ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Genç çiftin nikahını Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer kıyarken, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz ve Yaşar Yıldırım ile MHP’li milletvekiller de nikah şahitliği yaptı. 

Sevenleri Eşliğinde Mutluluğa Adım Attılar

Çiçeği burnunda çift giriş müziği eşliğinde ilk dansını gerçekleştirdi. Yapılan dansın ardından çiftin sevenleri de dans pistine çıkarak, mutluluğa ortak oldu. Muhteşem düğünde davetliler, genç çiftin heyecan ve sevincine ortak olarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. 

Anadolu Ekspres Gazetesi ailesi olarak Aktürk ve Kaşlı ailelerine göz aydınlıkları, Merve ve Emre Can çiftine mutluluklar diliyoruz. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kurye Aracın Altında Metrelerce Sürüklendi!Önceki Haber

Kurye Aracın Altında Metrelerce Sürüklen...

Dinçer: “Şehrimize Kalıcı Ve Kaliteli Hizmetler Kazandırmak İçin Çalışıyoruz”Sonraki Haber

Dinçer: “Şehrimize Kalıcı Ve Kaliteli Hi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar