Karaveli: Galibiyeti Ispartaspor Maçıyla Hediye Edeceğimize İnanıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaveli: Galibiyeti Ispartaspor Maçıyla Hediye Edeceğimize İnanıyoruz
Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Karaman FK maçında gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ifade ederek, galibiyet için Isparta 32 Spor karşılaşmasına işaret etti.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, TFF 2. Lig mücadelesinde 5. haftayı geride bıraktı. Bu zamana kadar yalnızca bir galibiyet alan siyah beyazlı ekip, 3 beraberlik ve bir mağlubiyet ile sezonda ilerlemeye devam ediyor. 

Karaman FK ile deplasmanda oynadığı karşılaşmadan da golsüz ayrılan Aksarayspor, taraftarın gol ve galibiyet beklentisini karşılamak istiyor. Teknik Direktör Önder Karaveli de bir açıklama yaparak, Ispartaspor maçından galibiyet ile ayrılmayı umdukları mesajını verdi. 

 

"Bulduğumuz Pozisyonları Gole Çevirmekte Zorlandık"

Karaman FK maçı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Karaveli, "Oyuncularımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. Ligde oynadığımız bütün maçlarda oyunu iyi oynamaya çalışarak ve son düdüğe kadar vazgeçmeyerek verdiğimiz sözleri tutmamızı sağlayan oyuncularımıza teşekkür ederim. Oynadığımız beş maçın dördünde kalemizi gole kapatarak takım savunması konusunda başarı gösterdik fakat bulduğumuz pozisyonları gole çevirmekte zorlandık. Karaman FK maçının ilk yarısı oyun ve pozisyon üstünlüğü takımımızdaydı. İkinci yarı performansımız dalgalandı ve karşılıklı pozisyonlar oluştu fakat maçtan asla vazgeçmedik. Deplasmana gelerek destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

 

"Galibiyet Hediye Edeceğimiz Maçın Ispartaspor Maçı Olacağına Olan İnancı Size İletiyorum"

Ligin 6. haftasında yapılacak olan 68 Aksarayspor ve Isparta 32 Spor maçına değinen Karaveli, "68 Aksaray Belediyespor'u sevenlere galibiyet hediye edeceğimiz maçın inşallah lspartaspor maçı olacağına olan inancı oyuncularımızdan alarak size iletiyorum" ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ereğli'yi İl Yapmak İçin Ankara'ya YürüyorlarÖnceki Haber

Ereğli'yi İl Yapmak İçin Ankara'ya Yürüy...

Jandarma Motosiklet Kazalarını Azaltmak İçin SahadaSonraki Haber

Jandarma Motosiklet Kazalarını Azaltmak...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar