Karaveli: “Baskıyı Artırdık Ama Rakibimizin de Tehlikeli Pozisyonları Oluştu”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaveli: “Baskıyı Artırdık Ama Rakibimizin de Tehlikeli Pozisyonları Oluştu”
Motolux 68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli, Amedspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli, Amedspor maçının ardından açıklamalarda bulunarak, "Beraberlikten sonra bizim ve oyuncularımızın kazanma arzusu, son 15 dakikalık bölümde bizi takım halinde hareket etme gerçeğimizden uzaklaştırdı" dedi. 

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 17 Eylül Pazar günü Amedspor'u kendi sahasında ağırladı. Maçta siyah beyazlı ekip 1 penaltı, misafir ekip Amedspor 1 penaltı bulurken, maç 2-1'lik skorla sona erdi ve temsilcimiz maçı kendi sahasında kaybetti. 

Yaşanan mağlubiyetin ardından Motolux 68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli açıklamalarda bulunarak, maçın kaybedilmesinin sebebinin takım halinde hareket etmemekten kaynaklandığını belirtti.

 

"Baskıyı Artırdık Ama Rakibimizin de Tehlikeli Pozisyonları Oluştu" 

Güven tazelemek için önemli bir maç olduğunu belirten Karaveli, "Oyunun ilk yarısı kontrolümüzde ve rakip ceza sahasına daha fazla girerek geçti. İkinci yarı yediğimiz gole kadar dengeli ve pozisyonlar bulduğumuz bir oyun vardı. Golden sonraki bölümde beraberlik golü için baskıyı artırdık ama rakibimizin de hızlı hücumlarla tehlikeli pozisyonları oluştu" dedi.

 

"Kazanma Arzusu Takım Halinde Hareket Etme Gerçeğimizden Uzaklaştırdı" 

Maç kazanmaya çalışırken kaybettiklerini ifade eden Karaveli, "Beraberlikten sonra bizim ve oyuncularımızın kazanma arzusu son 15 dakikalık bölümde bizi takım halinde hareket etme gerçeğimizden uzaklaştırdı. Rakibimiz hücumda etkili olarak gol ve pozisyonlar buldu. Maçı kazanmaya çalışırken kaybettik.

Bu yaşadığımızdan başta ben ve ekibim sonra da oyuncu grubumuz gerekli dersleri çıkaracağız. Aksaray Belediyespor gerçekçi hedeflerine doğru ilerlemekten vazgeçmeyecektir ve bunu başarabilecek gücünün olduğunu gösterecektir" yorumunda bulundu. Haber: Yakup Türk


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Aile Ne Kadar Güçlüyse Toplum ve Devlet O Kadar Güçlü Olur"Önceki Haber

"Aile Ne Kadar Güçlüyse Toplum ve Devlet...

"Başkanlarla Sürekli Görüşüyoruz Ne Desek İkna Edemiyoruz"Sonraki Haber

"Başkanlarla Sürekli Görüşüyoruz Ne Dese...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar