Kahve Zinciri Ve Fastfood Zincirini Kundaklayan Şahıs, Yurt Dışına Kaçamadan Yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray’da bir kahve zinciri ile bir fastfood zincirinde yangın çıkmasına sebep olan şahıs Y.Ç., yurt dışına çıkamadan yakalanarak adli makamlara sevk edildi. 

 Aksaray’da bir alışveriş merkezinde bulunan bir kahve zinciri ve Ebulfeyz Elçibey Caddesi’ndeki fast food zincirinde yangın çıkararak maddi hasara neden olan Y.Ç. (39), edinilen bilgilere göre Aksaray İl Emniyet Müdürü Bekir Demir, Emniyet Müdür Yardımcıları ve ilgili teşkilat mensuplarıyla, sahada birebir titiz bir çalışma gerçekleştirerek, kısa süre içerisinde olayı gerçekleştiren şahsı yakaladı. 

11 Saatlik Titiz Çalışma Sonucu Yakalandı

Emniyet mensupları, olayın gerçekleştiği andan itibaren 11 saatlik dikkatli bir çalışma gerçekleştirdi. Olay yerine yakın 400’ün üzerinde kamera kaydı tek tek incelenirken, 3000 dakikalık görüntüler gözden geçirildi. Edinilen bilgilere göre, saldırıyı Avusturya’da yaşayan Y.C. adlı gurbetçi gerçekleştirdi. 

Yurt Dışına Gidemeden Yakalandı

Yurt dışına gideceğinin bir gün öncesinde, bu olayı gerçekleştirdiği öğrenilirken, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan sıkı çalışma sonucunda şahıs, yurt dışına gidemeden yakalandı. Y.Ç. adlı gurbetçinin, verdiği ifadede suçu kabul ettiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre şahıs, eylemi bireysel olarak gerçekleştirdiğini, hiçbir örgüt ya da yapıyla alakası olmadığını, Filistin’de yaşanan olaylara üzüntü duyduğundan dolayı böyle bir şey yaptığını belirtti. 

600 Bin Liralık Maddi Hasar

Kundakçılık yapan Y.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Aksaray E Tipi cezaevine götürüldü. Şahsın saldırı gerçekleştirdiği firmaların 600 bin TL’lik maddi hasar bildirdiği öğrenilirken, hasarın şahıs tarafından karşılanması da talep edildi. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başvurular Açıldı! İşkur’dan 640 Kişilik İşgücü Uyum ProgramıÖnceki Haber

Başvurular Açıldı! İşkur’dan 640 Kişilik...

Milli Sporcu Halime Yıldız'a Çiçekli KarşılamaSonraki Haber

Milli Sporcu Halime Yıldız'a Çiçekli Kar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar