JASAT Aranan 12 Firariyi Enseledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
JASAT Aranan 12 Firariyi Enseledi
JASAT ve Asayiş timleri, firari şahısları teker teker enseledi. Jandarma ekipleri çeşitli suçlardan aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 12 şahıs, yakalanarak cezaevine gönderildi.

 Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde aranan şahısların yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. 

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik, JASAT ve Asayiş Timleri tarafından 22-30 Temmuz 2024 tarihleri arasında saha çalışmaları ve operasyonlar gerçekleştirildi.

Çeşitli Suçlardan Aranan 12 Firari Yakayı Ele Verdi 

Yapılan operasyonlar sonucunda “Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer temin Etmek” suçundan aranan ve hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.S., “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan aranan, hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.Y., 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.B., 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan A.E., 6 yıl 3 ay cezası bulunan M.D., “Yağma” suçundan aranan ve hakkında 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Z.Ö., aynı suçtan 5 yıl cezası bulunan F.S., ve R.T., “Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında 13 yıl 9 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Ö., 16 yıl 7 ay 17 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.Y., “Bir Yabancıyı Ülkeye Sokma veya Ülkede Kalmasına İmkan Sağlama” suçundan aranan ve hakkında 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.Ç. ve aynı suçtan 3 yıl 9 ay suçu bulunan A.K. adlı şahıslar yakayı ele verdi. Toplamda 12 firari şahıs yakalanırken, işlemlerin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilerek, çıkarıldıkları mahkemede tutuklandılar.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. Haber: Yakup Türk


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aşıklı Höyük’te 1000 Yıllık Medeniyetin İzleri AraştırılıyorÖnceki Haber

Aşıklı Höyük’te 1000 Yıllık Medeniyetin...

Sünnet Şöleninde Çocuklar, Eğlenceye DoyacakSonraki Haber

Sünnet Şöleninde Çocuklar, Eğlenceye Doy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar