İYİ Parti Yerel Seçimlerde Ses Getirmeye Hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Yerel Seçimlerde Ses Getirmeye Hazırlanıyor
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır ve İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Seçim Hazırlıkları ve İstişare Toplantısı'na katılım gösterdi.

2 gün süren toplantılarda, yerel seçimler için görüş alışverişinde bulunuldu.

İYİ Parti, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda 81 ilin katılım gösterdiği Seçim Hazırlıkları ve İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. 2 gün boyunca devam eden toplantıya İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır ve İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen de katılım gösterdi.

 

A Takım Yerel Seçim İçin Buluştu

İYİ Parti A Takımı, İstanbul'da seçimlere yönelik bir araya geldi. 18-20 Kasım tarihleri arasında yapılan toplantıya milletvekilleri, genel idare kurulu, başkanlık divanı ve İYİ Parti lideri Meral Akşener katılım gösterdi. Akşener'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda İzmir, Eskişehir, Kahramanmaraş, Düzce, Kütahya, Kilis, Kırıkkale gibi iller ve ilçelerin adayları açıklandı.

 

Aksaray'ın Adaylarının Yakında Açıklanması Bekleniyor

İYİ Parti'nin yakın zamanda Aksaray'daki adaylarını da açıklamasını bekliyor. Bu konuda Yaldır ve Belgemen'in sık sık istişarelerde bulunduğu, Aksaray'daki birçok isimle buluşarak fikir ve destek aldıkları biliniyor. İYİ Parti'nin Aksaray'da çok etkili bir ismi aday göstererek, genel seçimlerde elde edilen başarıdan çok daha büyük bir başarı elde etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Vekil Yaldır'ın başarılı milletvekili performansı ve Belgemen'in göreve gelmesiyle birlikte İYİ Parti, Aksaray'da güçlü bir ekip oluşturdu. Bu nedenle bu güçlü ekibin, yerel seçimlerde de başarılara imza atması yönünde beklentiler ağır basıyor.

 

"İYİ Parti Siyasette Makul, Hür ve Milli Bir Alanı Açacak"

Toplantı sonrasında İYİ Parti'den açıklama yapılırken, "Seçim Hazırlıkları ve İstişare Toplantımızı tamamladık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da; hiçbir tehdit, iftira ve dayatma bizi milletimizden koparamayacak. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in önderliğinde;  İYİ Parti siyasette makul, hür ve millî bir alanı açacak!" denildi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmanın Şüphelendiği Araçtan Bakın Neler Çıktı!Önceki Haber

Jandarmanın Şüphelendiği Araçtan Bakın N...

Kavşak Dönüşü Kaza GetirdiSonraki Haber

Kavşak Dönüşü Kaza Getirdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar