İşkur Aksaray’da 3 Kişiyi İşe Alacak!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşkur Aksaray’da 3 Kişiyi İşe Alacak!
İŞKUR, Aksaray Polis Evi’nde 3 kişiyi istihdam etmek üzere ilan açtı. Alınacak personeller devlet memuru statüsünde olmayacak ancak daimi işçi statüsünde çalışacak. 

 İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), Aksaray Polis Evi’nde çeşitli pozisyonlarda çalışacak işçiler arıyor. Memur statüsünde olmayıp daimi işçi statüsünde çalıştırılacak 3 kişi, gerekli kriterleri sağladığında işe alınacak.

Başvuru Şartları

Açılan ilanda pide ustası, fırıncı ve sıcak mutfak aşçısı olmak üzere 3 alanda işçi arandığı belirtildi. Başvuru yapacak adayların bazı şartlara uyum sağlaması gerekiyor. Alınacak personel devlet memuru olmayıp daimi işçi statüsünde çalıştırılacak. Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığının Sosyal Tesisleri Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği ve 4857 sayılı iş kanunu esas alınacak. Çalışacak olan kişinin vardiyalı çalışmaya engel bir durumunun olmaması, buhar, toz ve kokuya karşı alerji, astım ya da bronşit gibi hastalığının olmaması şartı aranıyor. Pide ustası için başvuracak kişilerin en az M.E.B. onaylı Fırıncılık kalfalık belgesine sahip olması şartı bulunurken, Sıcak Mutfak Aşçısı için başvuracak kişilerin M.E.B. onaylı Sıcak Mutfak Aşçısı belgesine sahip olması ve M.E.B. onaylı Hijyen Eğitim Belgesi olması gerekiyor.

Evrak Teslimi İçin Son Tarih 6 Ağustos

Başvuruda bulunacak adayların, evraklarını Polisevi Şube Müdürlüğü’ne 6 Ağustos Salı günü mesai bitimine kadar teslim etmesi gerekecek. Adaylardan istenilen belgelere bakıldığında; kimlik fotokopisi, MEB onaylı hijyen belgesi, sağlık raporu, diploma fotokopisi, ikametgah belgesi, askerlik terhis belgesi ya da muafiyet belgesi, adli sicil kaydı, kalfalık belgesi (pide ustalığı için), ustalık belgesi (fırıncılık için), sıcak mutfak aşçısı belgesi (sıcak mutfak aşçılığına başvuracaklar için), sigorta giriş kaydı gerekiyor.

Noter Kurası 7 Ağustos’ta

7 Ağustos 2024 saat 15.00’te Polisevi Şube Müdürlüğü’nde noter kurası çekimi gerçekleştirilecek. Sonuçlar ise 8 Ağustos 2024 tarihinde, http://www.aksaraypol.tr internet adresinde yayınlanacak. Seçilen adaylar 9 Ağustos 2024 tarihinde 09.00-16.00 arasında mülakata çağrılacak ve aynı gün http://www.aksaraypol.tr internet adresinde açıklanacak. Haber: Yakup Türk


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emeklilere Müjde! SGK Ve 13 Banka Arasında ProtokolÖnceki Haber

Emeklilere Müjde! SGK Ve 13 Banka Arasın...

Çocukların Karıştığı Suç Sayısı Belli OlduSonraki Haber

Çocukların Karıştığı Suç Sayısı Belli Ol...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar