İlk Belde Belediye Başkan Adayını İYİ Parti Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlk Belde Belediye Başkan Adayını İYİ Parti Açıkladı
Bir önceki dönem AK Parti Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar, İYİ Parti'den Yeşilova Belediye Başkanı Adayı oldu.

31 Mart 2024 yerel seçimi öncesinde birçok partide belediye başkan aday adayı müracaatları sürerken, İYİ Parti Aksaray'da bir ilke imza atarak, Yeşilova Belde Belediye Başkanı adayını basın ve kamuoyuna tanıttı.

İYİ Parti İl Binası'nda yapılan Belediye Başkanı Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen, Türkiye'nin ucube bir sistemin getirdiği dayatmalarla ve menfaat dolu bir yarışın yaşandığı seçimi geride bıraktığını ifade ederek, "Bu seçimlerde gördük ki 50+1 sistemi doğru bir yöntem değil, onun için, iki yumruk arasında sıkışmış milletimizi bu işten kurtarmak için, üçüncü bir seçenek ortaya koymak için, yerel seçimlere İYİ Parti olarak hür ve müstakil şekilde gireceğiz. Milletimizden bizi değerlendirmesini istiyoruz" dedi.

 

"Yeşilova Beldemizi Adnan Bayraktar Bey'e Teslim Edeceğiz"

Aksaray'da ilk müracaatı kalabalık ve coşku ile süslemek istediklerini ifade eden Belgemen, "Aksaray Belediyesi başta olmak üzere 7 ilçe ve 22 belde belediyesine talibiz, kadrolarımız hazır projelerimiz hazırdır. Sorunları Büyük titizlikle inceledik ve çözümleri iyi kadrolardadır. İyi belediyecilik örnek belediyecilik ile kendimizden eminiz. Yönetimi açıkladığımız o muazzam akşamda dediğimiz gibi Aksaray’da önce yarışan sonra kazanan parti olacağız. Bunun göstergesi de en son ki yapılan seçimlerdir. Birçok okulda ve sandık da birinci parti olarak çıktık. Sayın misafirlerimiz partimiz günden güne büyümektedir ve her geçen gün sayımız artmaktadır. Bugün şehrimizin en değerli milletvekili gururumuz Turan Yaldır Bey'in doğup büyüdüğü topraklar olan Yeşilova beldemizi çalışkanlığı dürüstlüğü ile tanınan Adnan Bayraktar Bey'e teslim edeceğiz. Kendisine başarılar diliyor ve 1 Nisan 2023 tarihinde kendisini Yeşilova Belediye Başkanı olarak görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"Bütün Hemşehrilerimizle 2 Katı Çalışacağız"

Başkan Belgemen'in ardından Aksaray Yeşilova Belde Belediye Başkanı Adayı Adnan Bayraktar, belediye başkan aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi. Müracaat sonrasında konuşan önceki dönem AK Parti Yeşilova Belde Belediye Başkanı olan Adnan Bayraktar yaptığı konuşmada, "Artık bütün hemşehrilerimizle 2 katı çalışacağız, sizi yeniden yoracağız ama hep birlikte ekip ruhuyla Yeşilova beldesinde hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğimize inanıyorum" açıklamasında bulundu.

 

"Her İlçede, Her Beldede, İlde Kendi Adaylarımızla Seçime Gideceğiz"

Programda konuşan Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz da yapmış olduğu açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in de söylediği gibi 2024 31 Mart yerel seçimlerinde her ilçede, her beldede, ilde kendi adaylarımızla seçime gideceğiz. Tüm teşkilatımız olarak bizler de yaklaşan yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanıp bugün Aksaray'da bir ilke imza atıyoruz. Biz aday adayı değil direkt belediye başkan adayımızı açıklıyoruz. Adnan Başkan'ımız daha önce Yeşilova Belediye Başkanı olarak hemşehrilerimize hizmet etmiş, Yeşilova halkından teveccüh görmüştü. Bugün İYİ Parti ailesinden tekrardan bu kutlu yola çıktığı için kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"Yeşilova Belde Belediye Başkanımız 31 Mart Akşamı Adnan Bayraktar'dır"

Milletvekili Turan Yaldır da açıklamada bulunarak, "Yeşilova belde belediye başkanımız 31 Mart akşamı Adnan Bayraktar'dır' diye açıklama yaparken sizlerden aldığım enerji ile içinizdeki coşkuyu, inancı gördüğüm için böyle bir samimiyet söylemi yaptım. Adnan Bayraktar Başkan'ımın 31 Mart akşamına kadar bana ihtiyaç duyduğu her noktada bizzat önünde, yanında, arkasında yer alacağım. 31 Mart akşamı yerel seçimleri televizyonlardan takip ederken benim için en önemli nokta Aksaray merkez, onunla birlikte Yeşilovalı olmaktan gurur duyduğum kendi beldem olacak" dedi.

 

"31 Mart Yerel Seçimlerinde Daha Fazlasını Adnan Başkan'a Göstereceğinize İnanıyorum"

3 kez milletvekilliği sürecinde hemşehrilerinin kendisini bağrına bastığına vurgu yapan Yaldır, "Particiliği bir kenara bıraktılar. Kendi evladımız, canımızdır, ciğerimizdir dediler. En son seçimde de olduğu gibi yüzde 50'ye yakın bir destek ile Yeşilova'dan bağlılıklarını, güvenlerini ve sevgilerini gösterdiler. Sizleri karşımda görünce daha çok mutlu oldum, heyecanlandım. Bütün seçimlerde şahsıma göstermiş olduğunuz destek için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bugün sizlerin, daha fazlasını 31 Mart yerel seçimlerinde kendi hemşehriniz, arkadaşınız, dostunuz, evladınız, toprağınız Adnan Başkan'a da göstereceğinize cani gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

"Gönül Dua Kapımız Açıkmış"

Önceki seçim çalışmalarını hatırlatan Milletvekili Yaldır, "Seçim çalışmaları kapsamında Yeşilova'ya her gittiğimde, o dönem AK Parti Belediye Başkanı olan Adnan Başkan'ımız ile her görüştüğümde hep gönlümden geçiyordu, 'Keşke bizim de böyle bir belediye başkanımız olsun' diye düşünüyordum o zamanlar. Gönül dua kapımız açıkmış. Adnan Başkan'ımız döndü dolaştı geldi ve biz bugün Adnan Başkan'ımızla omuz omuza sırt sırta sizlerle siyaset yapıyoruz" dedi.

 

"Kazandığımız Belediyelerimizi Diğer Belediyelerimizle Kardeş Belediye İlan Edeceğiz"

Adnan Bayraktar'ın dürüst ve çalışkanca belediye başkanlığı yaptığını söyleyen Yaldır, "Yandaşçılık yapmadığı ve adaleti ile başarılı bir 5 yıl belediye başkanlığı yaptığından dolayı, bugün geldiğimiz noktada biz de kendisini büyük bir gururla sizlere takdim ediyoruz. Adnan Başkan'ı önce Allah'a sonra Yeşilovalı hemşehrilerime emanet ediyorum. Yerel seçimlerde bütün belde ve ilçelere talibiz. Aksaray Belediyesi'ni de kesinlikle İYİ Partili kadrolar kazanacaktır. Seçim akşamının zaferini hep birlikte yaşayacağız ve kazandığımız belediyelerimizi diğer belediyelerimizle kardeş belediye ilan edeceğiz. Bütün belediyeler birbirlerinin imkanları ile birbirlerine destek olacaklar. İYİ adaylarla, İYİ belediyecilik anlayışıyla kazanacağız. Bizim için her belediye başkan adayı vizyonumuzun bir elçisidir. Adnan Başkan'ıma Yeşilovalı hemşehrilerimin desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyorum. Şimdiden gazamız mübarek olsun" açıklamasında bulundu. Haber : Harun Atalay 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doktora Bıçaklı SaldırıÖnceki Haber

Doktora Bıçaklı Saldırı

Jandarma Yolları Tuttu: 7 Firari Şahıs Hapsi BoyladıSonraki Haber

Jandarma Yolları Tuttu: 7 Firari Şahıs H...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar