İl Protokolü Bayramlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurban Bayramı nedeniyle Aksaray Valiliğince bayramlaşma tebrikatı gerçekleştirildi. 

 Kurban Bayramı vesilesiyle bayramlaşma süreci başladı. Öğretmenevinde yapılan bayramlaşma tebrikatına Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, daire müdürleri, STK temsilcileri katıldı.

“Aksaray’da Muazzam Bir Bütünleşme Görüyorum”

Bayramlaşma tebrikatında açıklamalarda bulunan Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “Bayram olunca insan mutlu oluyor. İlimizdeki bayramlar bütünleştirme açısından toplumumuzun hakikaten yegâne manevi duyguların yüceldiği zamanlardır. Kurban Bayramı arifesindeyiz. Türkiye’miz her geçen gün daha da güçleniyor. Sanayisiyle, tarımıyla, turizmiyle ve teknolojisiyle bayağı mesafeler kaydediyor. Burada herkesin katkısı var. Aksaray'da muazzam bir bütünleşme görüyorum, şehrin valisi olarak bundan büyük bir keyif alıyorum. Gerçekten her sokakta, her yerde, caddede, her mekânda herkesin bir fikri var, herkesin bir düşüncesi var, herkes analiz yapıyor. Bu gerçekten Aksaray'ın gelişmişliği açısından muazzam bir görüntü” dedi. 

“Aksaraylılarla Büyük Gurur Duyuyorum”

Aksaray’ın tüm kuruluşlarının vatandaşların hizmetinde olduğunu ifade eden Kumbuzoğlu, “Bu anlamda en önemli başlık olarak asayiş ve güvenlik olarak jandarmamızla, emniyetimizde şehrin güvenliği hep birlikte sağlamaya gayret ediyoruz. Huzurlu bir kent görüyoruz. Önemli olay olmuyor Aksaray’da. Burada Aksaraylıların vizyonu, gelişmişliği, almış olduğu kültür seviyesinin çok büyük bir etkisi var. Aksaraylılarla, hemşehrilerimle büyük bir gurur duyuyorum.  Allah hepinizden razı olsun. Hep birlikte bu bir beraberliği muhafaza ederek daha güzel aşamalar kaydederek daha güçlü bir Aksaray oluşmasını hedefliyoruz. Başta şehitlerimiz olmak üzere ebedi âleme göç eden hemşehrilerimizin mekânları cennet olsun, gazilerimize hayatta sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Nice güzel bayramlarda hep birlikte olmak dileğiyle” açıklamasını yaptı.

Öğretmenevi sonrası protokol mensupları, Huzurevi, Çocuk Evleri Koordinasyon Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İl Jandarma Komutanlığına bayram ziyaretinde bulundu. Haber: Sedef Nazlı

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray’da 2 Bin 324 Kişi Vefat EttiÖnceki Haber

Aksaray’da 2 Bin 324 Kişi Vefat Etti

Letonya Büyükelçisi’nden Türklere Vize AçıklamasıSonraki Haber

Letonya Büyükelçisi’nden Türklere Vize A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar