sabancı

GİRESUN DEPLASMANINDA PAROLA 3 PUAN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GİRESUN DEPLASMANINDA PAROLA 3 PUAN
Motolux 68 Aksarayspor, hafta sonu karşı karşıya geleceği Giresunspor’a karşı galibiyet elde etmek için antrenmanlara başladı. TFF Nesine 2. Lig 2024-2025 sezonu Kırmızı Grup’ta şampiyonluk için mücadele veren Motolux 68 Aksarayspor, 9. haftada 26 Ekim Cumartesi saat 15.00’te Çotanak Stadyumu’nda karşılaşacağı Giresunspor müsabakası için kendi tesislerinde hazırlıklara başladı. 

 Şampiyonluk Mücadelesine Tutunmak İstiyorlar

Siyah beyazlı ekip, geçtiğimiz maçta Menemen FK’ye karşı aldığı 2-0'lık yenilgi sonrasında, 3 puanı hanesine ekleyerek taraftarı mutlu etmek istiyor. Sezonun başından bu yana 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle yoluna devam eden Aksarayspor, 19 puanla ligin 2. sırasında yer alıyor. Alacağı galibiyetle birlikte birincilik mücadelesini sürdürmek isteyen temsilcimiz, Teknik Direktör Şaban Yıldırım nezaretinde yeni maç için sıkı şekilde antrenmanlarına devam ediyor. 

Deplasmanda Parola 3 Puan

Kondisyon antrenmanının yanı sıra taktik antrenmanlarıyla maçta etkili bir mücadele sergilemek isteyen siyah beyazlılar, ligin 16. sırasında yer alan ve 1 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle yoluna devam eden Giresunspor’a karşı puanını yükseltmek için gün sayıyor.

Maçının Saati Değişti

Motolux 68 Aksarayspor-Giresunspor karşılaşmasının maç saati değiştirildi. TFF Nesine 2. Lig 2024-2025 sezonunda mücadele veren Kırmızı Grup takımlarından Motolux 68 Aksarayspor, yeni hafta maçında Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligde 8 hafta geride kalırken, 9. hafta karşılaşmasında Karadeniz ekibiyle karşılaşacak olan temsilcimiz, mutlak galibiyet hesapları yapmaya başladı. Siyah beyazlıların çıkacağı 9. hafta mücadelesinin saati, Aksarayspor kafilesinin yolculuk planlamasında yaşanan sorun sebebiyle TFF tarafından 19.00 yerine 15.00 olarak değiştirildi. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“TARİHİMİZE SAHİP ÇIKARKEN AKSARAY’A YENİ BİR CAZİBE MERKEZİ KAZANDIRIYORUZ” Önceki Haber

“TARİHİMİZE SAHİP ÇIKARKEN AKSARAY’A YEN...

Kom Kaçakçılara Geçit Vermiyor! Yüz Binlercesi Ele GeçirildiSonraki Haber

Kom Kaçakçılara Geçit Vermiyor! Yüz Binl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar