Gebe Okulu, Her Zaman Anne Adaylarının Yanında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gebe Okulu, Her Zaman Anne Adaylarının Yanında
Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gebe Okulu, anne adaylarına bilinçli olmaları ve sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmeleri için yardımcı oluyor.  

 Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gebe Okulu, anne adaylarının hamilelik süreçlerini kolaylıkla geçirmesi için önemli eğitimlere devam ediyor. Hamilelik sürecinin değişikliklerine ve doğumun getirdiği sorumluluklara hazırlıklı hale gelmesi için verilen eğitimler, hem teorik hem de pratik olarak uygulanmaya devam ediyor.

Doğru nefes teknikleri, doğum kasılmalarında bedeni rahatlatma teknikleri ve doğumda gevşeme teknikleri gibi konularda yapılan pratik çalışmalar, anne adaylarının doğum sürecini kolaylıkla yaşamasına yardımcı oluyor. Doğum korkusunun azalmasına yardımcı olan etkinlikler, daha huzurlu bir doğum sürecine zemin hazırlıyor.

Gebe Okulunda Önemli Eğitimlerle Süreç Kolaylaşıyor

Eğitimler sırasında gebelikte beslenme, anne sütü ve emzirme, bebeğin ilk bakımı ve lohusalık dönemi gibi önemli konularda da ayrıntılı bilgiler veriliyor. Anne adaylarının hem fiziksel hem de psikolojik sağlıklarını korumaları için gerekli önlemler ve ipuçları detaylı bir şekilde ele alınırken, sadece anne adaylarının değil, bebeklerinin de sağlıklı gelişimini desteklemeye yönelik içeriklerle zenginleştiriliyor. Gebe Okulu bünyesindeki eğitimler yalnızca anneler için değil babalar için de etkili oluyor. Baba adaylarına doğum sırasında eşlerine nasıl destek olacakları ayrıntısıyla anlatılırken, eğitimlerin düzenli şekilde sürmesi de anne adaylarının stresini düşürüyor. 

800 Anneye Destek Sağladı

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi anne adaylarına doğum sonrası daha iyi hizmet vermek için Emzirme Danışmanlığı Polikliniği hizmeti de veriyor. Doğum sonrası emzirme döneminde annelere destek, bilgi, özgüven, tecrübe kazandırmak amacıyla alanında uzman bir ekiple hizmet verilirken, Emzirme Danışmanlığı Polikliniği 2024 yılında 800 anneye destek oldu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Menemen Galibiyeti İçin Hazırlıklar BaşladıÖnceki Haber

Menemen Galibiyeti İçin Hazırlıklar Başl...

Otoyol Denetimleri Artık Jandarmaya EmanetSonraki Haber

Otoyol Denetimleri Artık Jandarmaya Eman...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar