Ertürk, CHP Örgütlerinin Yapılanması İçin Türkiye’yi Karış Karış Geziyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ertürk, CHP Örgütlerinin Yapılanması İçin Türkiye’yi Karış Karış Geziyor
CHP Yurtiçi Örgütlenme Koordinatörü, Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem ile yoğun bir mesai gerçekleştirerek hafta sonu Aksaray ve bölgesinde yoğun çalışma gündemi ile partililerle bir araya geldi. 

 2023 Mayıs Genel Seçimlerinin ardından CHP'deki değişimin öncülerinden olan Ali Abbas Ertürk, CHP Olağanüstü Kongresi’nde Özgür Özer'in seçilmesinin ardından Parti Meclis Üyesi ve Yurtiçi Örgütlenme Koordinatörlüğü görevine getirilmişti. Göreve geldiği günden itibaren Ertürk, Türkiye'yi beraberindeki heyetle karış karış dolaşarak 81 ildeki CHP örgütlerinin sağlıklı bir şekilde yapılanması ve çalışması konusunda büyük emekler harcıyor.

Niğde ve Konya’ya Çıkartma Yaptılar

Ali Abbas Ertürk ve Erhan Adem ilk olarak Niğde CHP İl Örgütü İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Burada partilileri dinleyen Ertürk ve Adem, daha sonra Konya'nın Ereğli ilçesine geçerek 31 Mart yerel seçimlerinde Ereğli Belediye Başkanı seçilen Ümit Akpınar'ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Şehit Cebrail Acar’ın Ailesini Ziyaret Ettiler

CHP’li Ereğli Belediye Başkanı Akpınar’ın ziyaretinin ardından Irak’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit Harekat Bölgesi’nde teröristlerle girilen çatışma sonucunda şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Cebrail Acar’ın evine ziyaret yapıldı. Şehit yakınları ile görüşen Ertürk ve Adem, taziyede bulundu.  

Düğüne Katılıp, Milli Maç Heyecanına Ortak Oldular

Ardından heyet, Aksaray Sultanhanı ilçesinden geçerek, uzun yıllar CHP Sultanhanı İlçe Teşkilatı’nda bulunan ancak vefat eden Hacı Konukçu’nun evine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Bu ziyaret sonrasında heyet Güzelyurt ilçesine devam etti. Emel ve Olgun Gedik çiftinin düğününe katılan heyet, düğüne katılan misafirler ile birlikte milli maç heyecanını yaşadı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sürücü Adayları Dikkat! Direksiyon Sınavı DeğişecekÖnceki Haber

Sürücü Adayları Dikkat! Direksiyon Sınav...

“Mezarlıklar Neredeyse Yüzde 100 Dolu, Yılda 1000 Cenaze Defni Gerçekleştiriyoruz”Sonraki Haber

“Mezarlıklar Neredeyse Yüzde 100 Dolu, Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar