Erel Ve Karakuş, Yeniden Omuz Omuza 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erel Ve Karakuş, Yeniden Omuz Omuza 
Ayhan Erel ve Ali Karakuş’lu Yeni Parti, İYİ Parti’nin Canını Sıkacak

 

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve İYİ Parti Aksaray 27. Dönem Milletvekili Ayhan Erel, kendisi gibi İYİ Parti kurucularından Yavuz Ağıralioğlu’nun kuracağı yeni partinin teşkilat başkanı olarak çalışmalara başladı.

29 Mart 2023 günü, İYİ Parti’nin de içinde olduğu Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini açıklamasının ardından İYİ Parti'den istifa eden Ağıralioğlu, parti kurma çalışmalarında sona yaklaştı.

Sosyal Medya Hesabından Davette Bulundu

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi olduğu dönemde İYİ Parti’den GİK üyesi adaylığı ve çarşaf listeye alınmayan, ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ters düşerek partiden kopuş süreci başlayan Ayhan Erel de, Ağıralioğlu liderliğinde kurulacak olan partinin Aksaray’daki toplantısı için teşkilat başkanı sıfatıyla sosyal medya hesabından davette bulundu.

Ali Karakuş’un İl Başkanı Olması Bekleniyor

2023 genel seçimlerinin ardından İYİ Parti'den ayrılan birçok İYİ Partili ile birlikte Yavuz Ağıralioğlu'nun kurduğu partinin teşkilatlanması için Aksaray'da yoğun bir çaba harcayan Ayhan Erel ve 2023 seçimlerinde İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olan Ali Karakuş’un da, Ağıralioğlu’nun yeni kuracağı partide Aksaray il başkanı olması bekleniyor. 

Aksaray’da İYİ Parti Kan Kaybeder mi?

Diğer taraftan Aksaray'ın sevilen iş insanı ve siyasetçisi Ali Karakuş’u, Aksaray ziyaretlerinde evinde sıkça ziyaret eden Yavuz Ağıralioğlu'nun, Ayhan Erel ve Ali Karakuş'a başta Aksaray ve bölge illerdeki teşkilatlanma konusunda çok güvendiği ve her alanda destek olacağı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.  İYİ Parti’den koparak kurulacak olan Yavuz Ağıralioğlu liderliğindeki partinin, Ayhan Erel ve Ali Karakuş’un da katkılarıyla, Aksaray’da İYİ Parti’ye destek kaybettireceği düşünülürken, İYİ Parti’den de yeni kurulacak olan partiye geçişler yaşanması öngörülüyor. Özel Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Ağır Tonajlı Araçların İhlallerine Ve Yarattığı Tehlikeye Kim Dur Diyecek?” Haberimiz Hakkında DüzeltmeÖnceki Haber

“Ağır Tonajlı Araçların İhlallerine Ve Y...

Her Derde Deva PekmezSonraki Haber

Her Derde Deva Pekmez

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar