Ercan Çifti, 28 Yıl Sonra Muhteşem Bir Düğünle Dünya Evine Girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ercan Çifti, 28 Yıl Sonra Muhteşem Bir Düğünle Dünya Evine Girdi
Aksaray'da, 28 yıl önce ailelerinin evliliğe karşı çıkması sonucu kaçarak hayatlarını birleştiren gurbetçi İlknur ve Hüseyin Ercan çifti, aradan geçen 28 yılın ardından memleketlerinde görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

 28 Yıl Önce Kaçan Çift, Nihayet Düğün Hayallerine Kavuştu

İngiltere’de yaşayan Hüseyin Ercan ve İlknur Ercan çifti, ailelerin evliliğe onay vermemesi üzerine 1996 yılında kaçarak evlenmişti. Ancak yıllar geçtikçe düğün yapma hayali, İlknur Ercan’ın içinde ukde olarak kalmıştı. Çift, yıllar süren bekleyişin ardından sonunda Aksaray’da düzenledikleri düğünle bu hayalini gerçekleştirdi.

Çocukları Anne ve Babalarının Düğününe Eşlik Etti

Çiftin çocukları, anne ve babalarının düğününde duygusal anlar yaşadı. Çiftin ikinci oğlu Yasin Ercan, 24 yaşında olmasına rağmen anne ve babasının düğününe katıldığını belirterek, “Annem hep düğün yapmak istemişti. Allah bu mutlu günü nasip etti ve biz çocukları da bu anı onlarla birlikte yaşadık,” dedi.

İlk çocukları Ayşe Ercan ise, 26 yaşında, bir çocuk sahibi ve ikinci çocuğuna hamile olduğunu belirterek, "Annem hep gelinlik giymeyi hayal etmişti ve sonunda muradına erdi. Babam annemi kaçırırken ona düğün yapacağına söz vermişti, bugün o sözü yerine getirdi," ifadelerini kullandı.

“Verdiğim Sözü Tuttum"

Damat Hüseyin Ercan, eşi İlknur Ercan’ı 28 yıl önce kaçırdığını ve o dönemde ona düğün yapacağına söz verdiğini belirtti. Hüseyin Ercan, düğün yapma konusunda "elalem ne der" diye çekindiği için yıllar boyunca bu isteği yerine getirmekte tereddüt ettiğini, eşini vazgeçirmek için evler, takılar, arabalar sunduğunu ancak İlknur Ercan’ın gelinlik giyme hayalinden vazgeçmediğini söyledi. Sonunda, yıllar önce verdiği sözü tutarak bu düğünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Gelin İlknur Ercan ise, "28 yıl önce düğün yapamamıştık, ama pes etmedim. Bugüne kısmetmiş, sonunda muradıma erdim," diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Düğün Takıları Çocuk Esirgeme Kurumu'na Bağışlandı

Mutlu çift, düğün sonrasında pasta kesimi yaptı ve düğünde toplanan takıları çocuk esirgeme kurumlarına bağışlayacaklarını belirterek aile fotoğrafı çektirdi. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tanzanya’da 2 Kişi Müslüman OlduÖnceki Haber

Tanzanya’da 2 Kişi Müslüman Oldu

Tüm Çalışanları İlgilendiriyor! Çalışma Saatleri AzalabilirSonraki Haber

Tüm Çalışanları İlgilendiriyor! Çalışma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar