"ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEYİ GÜZELLEŞTİREN ÇİFTÇİ KADINLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEYİ GÜZELLEŞTİREN ÇİFTÇİ KADINLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN"
15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü nedeniyle Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, “Ürettiğine değer katmayı çok iyi bilen çiftçi kadınlarımızın gününü kutluyorum" dedi.

 Ziraat Odası Başkanı Koçak, 15 Ekim Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Çiftçi kadınların her şeyi güzelleştirdiğini ifade eden Başkan Koçak, “Bu toprakları nakış gibi işleyen, bin bir emekle nesiller ve nimetler yetiştiren, elinin değdiği her şeyi güzelleştiren, üreten, ürettiğine değer katmayı çok iyi bilen çiftçi kadınlarımızın 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü'nü en içten duygularla tebrik ediyorum. Doğan her insan can veren, can katan Kadınlar! Toprağa can veren, emeğiyle geleceği yeşerten tüm kadın çiftçilerimizin 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nü kutluyoruz" açıklamasında bulundu.

"İyi ki Varsınız Kadın Çiftçiler"

"Ülkemizin gelişmesi, ekonominin büyümesi, üretimin çeşitlendirilmesi ve artırılması ile sağlıklı ve güvenli gıda temini için alın terini dökerek tarladan soframıza en güzel ürünü gönderen tarımsal işgücünün en önemli kaynağını kadınlar  oluşturmaktadır" diyen Koçak, "Gerek dünyada gerek Türkiye’de tüm zorluklara rağmen her koşulda üretime devam eden, tarımsal üretimin ve kırsal hayatın sürekliliğinin sağlanmasında en önemli rolü kırsal alanda yaşayan kadınlarımız üstlenmektedir. Toprağın bereketinin üretime, üretimin zenginliğe dönüşmesi ve ürünlerinin bereketli olması temennisiyle; tarımsal üretimin her kademesinde emek ve alın terleriyle çalışarak, ülkemizin kalkınmasına önemli katkılar sağlayan tüm kadın çiftçilerimizin 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimizle kutlarız.

Tarımın gücünü artıran, ailelerine ve ülkemize katkı sağlayan kadın çiftçilerimiz, emeğinizle her zaman yanınızdayız. Daha güçlü, daha sürdürülebilir bir tarım için varlığınızın farkındayız ve destekçiniziz. Sizler evlatlarınıza ve ailenize can katarken, toprağın işlenmesinde emekleriniz asla göz ardı edilemez. İyi ki kadın çiftçiler varsınız" sözlerini kullandı. Haber: Sedef Altınkaya


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BU EHLİYET SAHİPLERİNE KOLAY KOLAY İŞSİZLİK YOKÖnceki Haber

BU EHLİYET SAHİPLERİNE KOLAY KOLAY İŞSİZ...

BİLAL GÖKSUN, SULTANHANI KAYMAKAMLIĞINA ATANDISonraki Haber

BİLAL GÖKSUN, SULTANHANI KAYMAKAMLIĞINA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar